Hogyha a megtermékenyülés körüli időpontban bevettem egy-két Algopyrint, az nem árthat a leendő babának, ugye? Terhesség alatt lehet Algopyrint szedni?
igen lehet, csak az első 3 és az utolsó 3 hónapban nem lehet Algopyrint beszedni. Az hogy a megtermékenyülés idején bevettél 1-2-őt az nem gond. Én sem tudtam róla, hogy terhes vagyok és visszaszámolva 3 hetes lehettem, amikor bevettem 3 Apranaxot. nem lesz semmi baj.
29 hetes kismama
Szia!
Nem szabad,illetve nem ajánlatos a terhesség alatt semmilyen pirynszármazékot szedni.
Főleg a megtermékenyülés körül,és az első 3 hónapban.
1-2 szemtől nem lesz bajotok,ne ijedj meg,de minden ilyen gyógyszer blokkolja egyfajta zsírsav termelődését ami szükséges azokhoz a hormonokhoz,amik a megtapadást segítik elő.Magyarul vetélést okozhat.A barátnőmnek nemrég ment el a babája egyértelműen emiatt a 7-ik hétben.Nem tudta,hogy nem szabad szedni,és fogfájásra szedte.El is vetélt tőle,és az orvos világosította erről fel.
Ha fáj valamid,paracetamol tartalmú szereket lehet bevenni,de abból sem sokat.Pl:rubofen,panadol,nekem fogfájásra antineuralgicát írtak,de azt mondta az orvos,hogy abból is csak,ha nagyon szükséges.
Boldog babavárást,üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!