Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyha a megtermékenyülés...

Hogyha a megtermékenyülés körüli időpontban bevettem egy-két Algopyrint, az nem árthat a leendő babának, ugye? Terhesség alatt lehet Algopyrint szedni?

Figyelt kérdés
2008. márc. 15. 13:45
 1/6 anonim ***** válasza:

igen lehet, csak az első 3 és az utolsó 3 hónapban nem lehet Algopyrint beszedni. Az hogy a megtermékenyülés idején bevettél 1-2-őt az nem gond. Én sem tudtam róla, hogy terhes vagyok és visszaszámolva 3 hetes lehettem, amikor bevettem 3 Apranaxot. nem lesz semmi baj.

29 hetes kismama

2008. márc. 15. 14:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem szabad,illetve nem ajánlatos a terhesség alatt semmilyen pirynszármazékot szedni.

Főleg a megtermékenyülés körül,és az első 3 hónapban.

1-2 szemtől nem lesz bajotok,ne ijedj meg,de minden ilyen gyógyszer blokkolja egyfajta zsírsav termelődését ami szükséges azokhoz a hormonokhoz,amik a megtapadást segítik elő.Magyarul vetélést okozhat.A barátnőmnek nemrég ment el a babája egyértelműen emiatt a 7-ik hétben.Nem tudta,hogy nem szabad szedni,és fogfájásra szedte.El is vetélt tőle,és az orvos világosította erről fel.

Ha fáj valamid,paracetamol tartalmú szereket lehet bevenni,de abból sem sokat.Pl:rubofen,panadol,nekem fogfájásra antineuralgicát írtak,de azt mondta az orvos,hogy abból is csak,ha nagyon szükséges.

Boldog babavárást,üdv

2008. márc. 15. 17:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
tényleg a legveszélyesebb ha megtermékenyüléskor veszel be gyogyszert,mer akkor alakul a pici. ezt orvostol tudom.
2008. márc. 15. 17:52
 4/6 anonim ***** válasza:
48%
Algopyrint nyugodtan szedhetsz,és szerintem semmi baja nem lett a babádnak.Nyugodj meg!
2008. márc. 15. 18:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Az első 2 hétben nincs biokémiai kapcsolat az anya és a magzat között.100 százalék,hogy nincs baja.Gratulálok!
2008. márc. 15. 18:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2008. márc. 16. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!