A ciklusom 24. napján voltam együtt a párommal, 29. Nap meg is jött. És a ciklusom 18. Napján negativat teszteltem! Így biztos már ?ebben a ciklusban 14. Napja kesik

29.napon megjött.
Akkor nem vagy a 43.napon 🤦♀️

A ciklusom 24. napján voltam együtt a párommal, 29. Nap meg is jött. És a ciklusom 18. Napján negativat teszteltem! Így biztos már ?ebben a ciklusban 14. Napja kesik
Szóval 5 nappal az együttlét után megjött, és 6 nappal az együttlét előtt negatív volt a teszt?
Ezt a 14 napja késik dolgot sehogyan sem tudom értelmezni.
Ja, 43-14 az 29. Szóval úgy érted, hogy mióta utoljára megjött a 29.napon, azóta egyfolytában késik? 🥹
Na. A 29.napon megjött, ott a cijkus újraindul, most vagy a következő kb felénél, pé körül.
Nem a 43.napon, hanem a 14.en.
azt a teszt dolgot még mindig nem értem 🥲

Ha január 28-án megjött, akkor mi a szöszbek csináltál tesztet pláne ciklus közepén? Akkor max ovu van.
Egyébként, ha akkor negatív volt a teszt, nem vagy terhes ez 100%
Valószínű nincs ovud. Hormonális probléma lehet vagy akármi más. A hosszú ciklusnak mindig oka van, ha gyakori jelenség, kezdj el dokihoz járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!