Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet terhes vagyok második...

Lehet terhes vagyok második babával és bepánikoltam?

Figyelt kérdés

2 és fél éves a nagyobb, fél éve bölcsődébe jár, én pedig visszamentem dolgozni. Szerettünk volna másodikat, de nem most, ennél többet szerettem volna dolgozni, hogy később is visszavárjanak, a férjem munka mellett tanul, semmire nincs időnk így sem. A kisfiunk nagyon sok figyelmet igényel, egy percre sincs el egyedül.

Mindig védekeztünk, nem volt baleset, legalábbis nem vettük észre, bár hogy őszinte legyek, 6 balesetmentes év után nem szoktuk minden alkalommal ellenőrizni az óvszert. Annyira el vagyok havazva, hogy most vettem észre, hogy közel egy hete késik. Sose szokott, tűpontos a menzeszem, és semmi menzesz előtti tünetem sincs. Teszt sincs itthon, egyáltalán nem számítottam ilyesmire.

Be vagyok pánikolva. Járt már valaki így? Nektek mi lett a végeredmény? Ha baba lett, hogy éreztetek ezzel kapcsolatban?

ma 12:02
 1/10 anonim válasza:
100%
Szerintem felesleges pánikolni, 1 hete késik, de még nem sikerűlt sehol se venni tesztet?! Munkába, boltba, bölcsibe menet nem esik útba egy drogéria?! vagy egy gyógyszertár? Ennyi idő alatt már futár is kihozta volna :) Szerintem addig feleslegesen stesszelsz ezen még nem pozitív a teszt.
ma 12:09
 2/10 anonim ***** válasza:
47%
Én azért gondolkoznék a neveken a helyedben.🤭
ma 12:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs szakadt lyukas óvszer előzmény, illetve egy pozitív teszt, akkor azért annyira nem pánikolnék még.

Nekem is pontos szokott lenni a menzeszem, kivéve ha beteg vagyok vagy ilyesmi, akkor lazán késik 1 hetet is.

ma 12:24
 4/10 A kérdező kommentje:
Ma reggel jutott eszembe hogy meg kellene lassan jönnie, megnéztem a naptárat és láttam hogy késik. Hazafelé persze venni fogok tesztet, csak azóta folyton ezen kattogok, tényleg sose késett, csak mikor terhes voltam. Muszáj volt kiadni magamból addig is. Persze tudom előre felesleges parázni.
ma 12:28
 5/10 anonim válasza:
100%
Hátha meg véletlen terhes vagy el kell dönteni, hogy szeretnétek vagy sem? és azt hogy képes vagy e elvetetni vagy sem. Ha szeretnétek a babát, le kell tojni, hogy a munkahely mit gondol..
ma 12:31
 6/10 A kérdező kommentje:
Ha véletlenül terhes vagyok, tuti megtartjuk. Nem azért, mert abortuszellenes vagyok, de így, hogy szeretnénk majd másodikat, nem tudnám elvetetni, hogy 2 év múlva újra terhes legyek. De tényleg nem jókor jön, nem csak az én munkahelyem miatt, a férjem is most akár váltani.
ma 12:47
 7/10 anonim válasza:
Ebédidőben rohanj ki egy tesztert! Én azt csináltam.
ma 13:09
 8/10 anonim válasza:

#7 vagyok

8 év után én rutinból csináltam, mert nekem is késett. Gondolhatod mit pislogtam. És közben sírtam, hogy jajj istenem kérlek ez ne csak egy rossz tréfa legyen (április volt). Másfél éves már a kis rózsaszín csikom 🥰

ma 13:10
 9/10 anonim ***** válasza:
Egyelőre stresszeled magad a semmin, késni ezer okból késhet a mensid. Vegyél tesztet, aztán majd ha pozitív, ráérsz gondolkodni.
ma 15:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Bocsi nem kötekedés, de 1 hét alatt egyszer sem volt időd tesztet venni? Azért az meredek. Nálunk most jön az első baba érdemben nem tudok válaszolni, de ha az van, hogy besikerült és írod nem vetetnéd el, mert 2 év mùlva amugy is tervben volt, akkor azért annyira nem fog összedőlni a vilag. Igaz más helyzetek lépnek életbe, de fogjátok fel ùgy, hogy ennek így kellett történnie, ha mégsem vagy terhes, akkor pedig figyeljetek oda jobban a védekezésre, hisz írod nem jön jòkor a baba.
ma 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!