Miért van az, hogy ha valaki terhes akar lenni, akkor itt teljesen lelombozzák, hogy biztos nem az, ha meg nem akar az lenni, akkor bepánikoltatják, hogy biztos terhes?
Ezt már nagyon nagyon sok kérdésnél láttam itt. Ha valaki babát szerene és megkérdzi, hogy pl émelygés, mellfeszülés lehet-e tünet, akkor mindenki ledorongolja, hogy korai, biztos nem az, ne képzelje be, stb.
Ha meg valaki nem akar terhes lenni, akkor beszaratják, hogy hatalmas esélye van, akkoris ha csak egyszer 1 percig gumi nélkül volt benne (igen, ennek szeirntem sincs értelme, csak a példa kedvéért mondom).
Ez miért van? Miért kell mindig elkeseríteni vagy beszaratni az embert?
Én ezt nem tapasztaltam. Inkább azzal keverheted, ha valaki felteszi a kérdést, hogy terhes-e, mert a nemvárt előtt 2 nappal fent van a hője pl. Megsúgom, mindenkinek fent van, ez nem jelent terhességet, de akár terhes is lehet. Viszont ez ebből nem derül ki még. Én elhiszem, hogy biztatást vár, de jósolni nem tudunk. De a példádban leírt émelygésre én mindig megírom a saját tapasztalatomat, miszerint nekem (!) minden terhességem így kezdődött már a nemvárt előtt. De nem vagyunk egyformák, nyilván nem írhatom, hogy neki is attól van, csak szoríthatok neki. Aztán persze az okosok jól lepontoznak, mert ők tudják, hogy nem lehet. :)
A másik része meg, ami egyszer nem védekezett. Szintén nem értem, hogyan lehetne kizárni. Tesztet kell csinálni és kész. És kérni, hogy szorítsunk neki.
Hogy miért csinálják egyesek mégis a kérdezőkkel, amit írtál? Végtelenül egyszerű a válasz, szerintem te is tudod. :)
Ha terhes kar lenni, akkor hajlamos a legapróbb hülyeségeket is beképzelni, aami lehet, hogy nincs is!
Pl. volt egy olyan kérdés, hogy bal szeme tikkel, lehet, hogy összejött????
Nah ettől már az ember fogja a fejét!
A másik meg, ha nem akar terhes lenni, miért kockáztatja?? Gondolom felvilágosították,hogy nem a gólya hozza... és ne dőljön hátra, jaj hát akkor ő biztosan nem terhes, miközben lehet, hogy igen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!