Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sokszor bepánikolok, mióta...

Sokszor bepánikolok, mióta terhes vagyok. Mit tegyek ez ellen, ha féltem a babát is?

Figyelt kérdés

Az alaphelyzet egy sima gondolatból indul, a végén pedig már fáj a hasam, a fejem is és azon gondolkozom, hogy semmi nem fog menni, nem állok készen erre, nem leszek majd jó anyuka. Pl. most azt sem tudom, hogy hol fogunk lakni ősszel vagy hogy azok a döntések, amiket hozok, jók-e egyáltalán, nem-e ártok a saját gyerekemnek velük.

Ilyenkor nagyon nehezen nyugszom meg, kb. elalszom abban, hogy idegeskedek.

Anyukám azt mondta, hogy szedjek magnéziumot és igyak citromfű teát... Próbáltam, de nem nagyon működött.

Gyógyszert, nyugtatót nem szeretnék most szedni.

2022. márc. 23. 22:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Anyukád magnéziumra irányuló tanácaát ne "próbáld" hanem csináld minden egyes nap, mert a keményedés nem játék.

Egyébként a hol fogtok lakni ősztőlt hogy érted? Költözni kell másik helyre?

Mindig arra gondolj, hogy megoldódik valahogy, pozitív gondolatok. Ne add át magad a pániknak. Ezeket a rohamokat az elején kell elcsípni. Mikor kezdesz ilyeneken agyalni állj meg-tudatosítsd magadban, hogy igen, most kezdek pánikolni és kezd magad felrázni, hogy márpedig erős vagy, megcsinálod, rendben lesz. Hidd el a gondolatnak sokszor teremtő ereje van.

2022. márc. 24. 06:32
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem keményedik a hasam, szimplán olyan, mint mikor mondjuk egy dolgozat, vagy nyelvvizsga előtt izgulok és liftezik a gyomrom fel-le.

Igen, ősszel szülök és addigra szerettünk volna beköltözni a saját lakásunkba. De a helyek, amiket eddig néztem, vagy már teljesen értékesítve vannak, vagy ha mégis megtalálom azt a lakást, ami számunk tökéletes lenne a következő évekre, akkor a., minimum 2023-as átadási dátum szerepel, vagy b., pont a város másik végén van, mint ami nekünk ideális lenne. Szóval nagyon félek, hogy kifutunk az időből és nemhogy a babaszoba nem lesz kész, de még az sem, hogy egyáltalán hol fogunk lakni.

2022. márc. 24. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!