Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Femibiont (vagy mást) használt...

Femibiont (vagy mást) használt valaki mikor már tervezte a babát?

Figyelt kérdés
5 hónapja próbalkozunk sikertelenul a masodik babaval gondoltam megprobalok valami vitamint femibiont vagy esetleg van más ? Nektek volt valami ami bevállt?

febr. 7. 08:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Semmit és mégis hamar összejött mindkét gyerek.

Nem a vitamintol leszel terhes.

Türelem.

Meg csak öt hónapja probalkoztok, meg nincs minden veszve ☺️

febr. 7. 21:04
 12/13 anonim ***** válasza:

A terhes vitaminok nem ártanak. Ha jól tudom pajzsmirigy problémánál nem mindegy melyiket szedi a nő.

5 hónap után én nem húznám az időt elmennék minimum egy cikluslaborba, és megnéztem apuka katonáit is.

28 voltam amikor eldöntöttük hogy szeretnénk gyereket. 2évvel később jutottam el oda, hogy vitsgaljanak ki. Hagytuk magunkat és nem voltunk eréjesek. Nem derült ki az ok, pedig egy egyszerű vérvételből kimutatható. Sajnos nem jó orvost választottam és nem és váltottam. 7 évvel később lemondtunk a babáról, tavaly spontán felcsillant a remény, sajnos nem tartott sokáig. Most 39 éves vagyok, és mint a tank megyek előre. Most csináljuk a második lombikot. Bánom az elvesztegetett időt.

Én most orvosi javaslatra egy csomó vitamint szedek, de már tudom mi a baj.

Nem szerettem volna elvenni a kedved, sőt bíztarnálak, hogy minél előbb menjetek szakemberhez, így tudod a lehető legkevesebb időt elpazarolni

febr. 8. 18:12
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia én szedtem többféle vitamint is, de mégsem sikerült. Elmentünk kivizsgálásra, ahol kijött, hogy velem minden rendben és párom nem termékeny. :/
febr. 9. 08:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!