Hányadik DPO-n tartotok?
Sziasztok!
Van itt más is, aki éppen a napokat számolgatja a “nemvártig”? Hányadik DPO-n jártok? Tudom, elméletileg ilyenkor még nem lehetnek, de vannak esetleg tüneteitek?:)

1# gratulalálok! Üdv az októberben szülők klubbjában!
M,
Hogy vagy azóta? Minden rendben? Milyen lett a vizsgálat eredménye?

Jesszusom, októberben szülők klubja, még fel sem fogtam. Imádom 🥰
Jól vagyok köszönöm. Némi hányinger, plusz mellfájdalom, de még sosem örültem ennyire az émelygésnek 😂
Az eredmény jó lett, rengeteget javult a helyzet 3 hónap alatt. És hát meg is lett az eredménye 😍
Ti hogy vagytok?
M

Nagyon köszönöm nektek. Jesszus...októberi baba?? Eddig bele sem gondoltam ... Nyári gyerekeim vannak 🤣
Egyébként ez megérdemelne egy Facebook csoportot 🤣 a mi kis klubbunk xD
1#

#1 tök jó lenne.
Nekünk pont a nyári gyerek "hiányzik", van már őszi, téli, tavaszi 😂
M

Nekem egy februári gyerek van itthon, most lesz (ha minden jól megy) egy októberi és világ életemben májusit akartam 😂
LN

LN
Nekem a középsőm és egyben (eddig) egyetlen kicsi fiam május 12-én született. Nagy lányom szeptemberben, kicsi lányom (aki amúgy pont tegnap fakadt ki, hogy nem akar már ő lenni a legkisebb 😂) pedig januárban

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!