Hányadik DPO-n tartotok?
Sziasztok!
Van itt más is, aki éppen a napokat számolgatja a “nemvártig”? Hányadik DPO-n jártok? Tudom, elméletileg ilyenkor még nem lehetnek, de vannak esetleg tüneteitek?:)

12. dpo ma reggel teszteltem. El sem hiszem. Nem tudom a férjemnek hogy mondjam el. 2 éve várunk, hétfőn megy újra sperma vizsgálatra, mert kevés az élő 😅 úgy szeretném valami cuki módon meglepni 🥰 közbe meg már többször volt, hogy nem maradt meg, igaz akkor nem is volt ilyen erős a 2. csík. Jaj istenem, bocs hogy itt szóf*osásom van, de ennyire korán még senkivel se tudok/akarok róla beszélni a közvetlen környezetemben 😔
M

Szia M!
Gratulalok!! Én ma vagyok a 13. Dpo-n. Nagyon egyutt járunk… :)
Még én sem mondtam senkinek, férjemnek sem mondtam. Vandéhek vannak nálunk, tele van a ház. Nem találok rá jó alkalmat. A hétvégén elmennek, csak magunk leszünk, majd akkor 😊
Ez a ma reggelim:

Ó de szuper ilyen egyértelmű és erő csíkokat látni! Szívből gratulálok Nektek!
Igen, ezen már én is gondolkodtam, hogy hogyan lehetne majd valami aranyos módon elmondani a férjemnek, ha úgy adódik. Olyat láttam egyszer, hogy valaki ráírta a tesztre, hogy “Szia Apa!” és valamilyen babaholmival (kiscipő, cumi, body, csörgő) belerakta egy szép kis dobozba. Szerintem ez igazán aranyos és megható.:)

LN tényleg nagyon együtt haladunk, de szuper 🥰
Kérdező, valami ilyesmire gondoltam én is. Az "apa leszel" cuccok nálunk annyira nem játszanak, mert nem az első gyerekünk 😅 de messze a legnehezebben jött össze. A nagyok 1-2 hónap alatt, most meg 2 év, ha tényleg megmarad. De na...már nem fogok így gondolkodni, tuti hogy megmarad ❤️
M
Biztosan! Tudom, hogy nehéz ilyenkor, mert bennem is nagyon dolgozik a korábbi veszteség, de nem szabad hogy ez rányomja a bélyegét a mostani történésekre. Minden okkal történik! Csak pozitívan!:) Nagyon szurkolok!
F
Sziasztok!
11. DPO reggeli elsőből 10-es teszt negatív. Van még esély szerintetek? Napok óta émelygek, de nyilván az más miatt is lehet. Kezdem elveszíteni a reményt, hogy ebben a hónapban összejött.:(

Sziasztok
Én 12.DPOn vagyok
Ma reggeli tesztem negativ volt es en sem tudom hogy ez még valtozhat e. Es en is kezdem elvesziteni a remenyt :(
Kerdezo azt hiszem egy cipoben jarunk
Remelem meg talan valtozik mindkettonknek 🤞🏻

Mi ma azért elmegyünk a sperma vizsgálatra. Mondtam a férjemnek, hogy muszáj, mert ha valami mégis történik, akkor folytatjuk tovább a megkezdett folyamatot.
Bár iszonyatosan hányingerem van egész nap és a melleim is fájnak.
Szép erős lett ma a teszt, ami a vesztések előtt sosem volt.
Ne adjátok fel, minden hónap új remény. Látjátok, nekünk több, mint 2 év kellett hozzá, pedig a nagyok tényleg pikk-pakk összejöttek.
M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!