Vannak akik mostanában ovuláltak? Hanyadik Dpon-n tartotok? :)
Figyelt kérdés
2023. máj. 3. 10:44
1/23 anonim válasza:
Nálam az ötödik van meg. A hatodikért még el kell mennem a plázába. Miért kérdezed?
2/23 anonim válasza:
Én a 11. dpo-n tartok. Te hol tartasz? :)
3/23 A kérdező kommentje:
Én is a 11.en :)
Mikor fogsz tesztelni? érzel valami furcsát?
2023. máj. 3. 11:17
4/23 anonim válasza:
Nekem éjjel nagyon hányingerem volt és roppant türelmetlen is vagyok.. így ma reggel csináltam 1-et.. nagyon halványan, de pozitív 🤞😊 remélem erősödni fog és tényleg ott van. 9 hónapja próbálkozunk.. Ti mióta?
Nekem a derekam fáj eléggé, meg enyhe mensi szerűt érzek, meg enyhe hányinger. Neked?
5/23 A kérdező kommentje:
Jajj de jó, Gratulálok! Próbáld meg két nap múlva újra.
Mi 7 hónapja. A tünetek gyanúsak :)))
Nekem hangulatingadozásaim vannak, meg a derekam fáj nekemis. Több apró dolog is olyan furcsa. A nyák is sokkal másabb volt mint szokott, több napig azt éreztem mint akinek meg akar jönni. Nem tudom csináljak e holnap egy tesztet. Félek az újabb csalódástól.
2023. máj. 3. 14:35
6/23 anonim válasza:
Ha kibírod várj még 😊 vagy ha van érzékenyebb teszted akkor esetleg azzal próbáld meg reggel. Nekem ez a teszt 25-ös amim van most itthon. Majd holnap elmegyek veszek érzékenyebbet. A csalódástól én is félek.. de muszáj pozitívan hozzá állni 🙃 rengeteg tesztet csináltam már.. rengetegre csak ráképzeltem stb.. reménykedem, hogy most sikerült 🤞
7/23 A kérdező kommentje:
Remélem összejön nektek! Majd írd meg mi lett meg hogy hogy vagy.
2023. máj. 3. 14:51
8/23 anonim válasza:
Köszi, mindenképp. Én is drukkolok Nektek! Te is írj majd 😊
9/23 anonim válasza:
8.dpo :D Semmit nem érzek egyenlőre :)
10/23 anonim válasza:
Eddig minden mikroszőrös! :D
#6-os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!