Halvány pozitív?
Figyelt kérdés
Nem tudom mikor volt az ovulációm, de ma vagyok a 30. ciklusnapomon. Általában 28 naposam a ciklusaim, de az utóbbi időben 30-31 naposak lettek. Pénteken is teszteltem, akkor időn túl lett csak nagyon halvány pozitív a teszt, ma viszont időn belül, de szintén halvány lett, viszont azért erősebb, mint pénteken. Bízhatok a terhességben? Nem túl halvány ez a 30. ciklusnaphoz képest?ma 06:09
1/7 A kérdező kommentje:
Törölhetőre állítottam véletlenül a képfeltöltést, így csatolok egy újabb linket, ami már nem fog törlődni.
ma 06:24
2/7 anonim válasza:
Igen ez pozitív. :)
És halványnak sem mondanám, mert nekem fix ovuláció mellett 1 nap késés után volt ilyen halvány.
Azt nézd meg 2 nap múlva, hogy erősödik-e. :)
3/7 A kérdező kommentje:
El sem hiszem :) de jó ezt olvasni! :)
Mindenképp tesztelek 2 nap múlva is.
ma 06:38
5/7 anonim válasza:
Szia ez nem is annyira halvány, egyértelműen pozitív teszt, gratula!
6/7 anonim válasza:
Ez így rendben van, nem is olyan hakványka :)
Csak így tovább! 3 hét múlva irány a doki. Hamarabb felesleges menni :)
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a válaszokat! :)
Hú hát nehéz lesz kivárni ezt a 3 hetet. 😄
ma 07:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!