Tudom, hulyeseg, de van aki ezzel a temaval foglalkozik? Johet mindenfele tapasztalat. ( kinai naptar stb.)
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnenk egy kislanyt, igy bevetettem magam a kinai naptarba vagy bejon vagy nem alapon. 😄 szoval 31 eves vagyok es januar 30an voltunk egyutt. ( melelsleg peteeres utan egy nappal) A naptar alapjan januarban fogant baba kisfiu lesz, februarban pedig kislany. Szerintetek? 😄
Ui.: Sokan tapasztalatbol azt irtak, hogy akik pe utani elso napon voltak egyutt azoknak altalaban kisfiuk szuletett.
jan. 31. 08:11
11/14 anonim 

válasza:

A kínai naptár szerint a fiam lány, a lányom fiú.
A szódabikarbóna teszt szerint 2 fiam van.
A hasformám szerint pedig 2 lányom.
Én nem voltam egyáltalán rákattanva erre, csak kíváncsi voltam mekkora hülyeség ez.
12/14 anonim 

válasza:

Nekem mindkét gyereknél bejött a kínai naptár, de sokaknak nem. Tehát vagy-vagy.
13/14 anonim 

válasza:

Nekem kínai naptár szerint fiú lenne, de kislány lesz :) Minden vágyam volt hogy kislány legyen!
14/14 anonim 

válasza:

10# ha szerinted hülyeség akkor reagálni sem kell a kérdésre..csak azért hogy valamit írhass
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!