Tudom, hulyeseg, de van aki ezzel a temaval foglalkozik? Johet mindenfele tapasztalat. ( kinai naptar stb.)
Nagyon szeretnenk egy kislanyt, igy bevetettem magam a kinai naptarba vagy bejon vagy nem alapon. 😄 szoval 31 eves vagyok es januar 30an voltunk egyutt. ( melelsleg peteeres utan egy nappal) A naptar alapjan januarban fogant baba kisfiu lesz, februarban pedig kislany. Szerintetek? 😄
Ui.: Sokan tapasztalatbol azt irtak, hogy akik pe utani elso napon voltak egyutt azoknak altalaban kisfiuk szuletett.

Szia én is néztem kíváncsiságból. Nekem amit naptár, hogy kislány lesz de idáig ultrahangokon nagyon kisfiúnak néz ki :D
Mondjuk pontos fogantatás dátumot nem tudok, többször voltunk együtt abban az időszakban.

A fiam a naptár szerint lány lett volna.
Most lányt várok naptár szerint is. A kislánnyal pozitív lh teszt előtti napon voltunk csak együtt. A fiammal körbelőttük. Ott 3szor is együtt voltunk...fene tudja ovuhoz viszonyítva melyik volt a sikeres együttlét xD

A kínai naptár szerint nekünk is lányunk kellene hogy legyen, de a babánk nem tudta ezt és kisfiú lett.😄 Egyébként ovu előtt voltunk együtt egy nappal.
(Én is mindenképp kislányt szerettem volna, el se tudtam képzelni hogy nekem fiam lesz, de hát persze ugyanúgy szeretem, csak kicsit rossz hogy sosem lesz lányom, mert nem lesz másik gyerek).

Azt tudod, hogy a baba neme kizárólag a férfin múlik?
Lehet akármilyen kínai naptár, meg ovu előtti, vagy közbeni együttlét
Akkor is 50-50 százalék, hogy fiad vagy lányod fog születni
Ha fiú lesz akkor már majd nem is fog kelleni a gyerek?

Kedves 5
Azért mert valaki néz valamit és reménykedik egy adott nembe az nem jelenti azt hogyha nem az lesz akkor már a gyerek se kell.. elég negatív ember vagy

#8 felőlem oszt reménykedhet, meg lesheti a naptárat, de akkor is hülyeség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!