Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lh teszt ciklus elején teljese...

Lh teszt ciklus elején teljesen negatív ez normális?

Figyelt kérdés

Végig követem a ciklusom ma 5.napja tesztelek reggelente este

De semmi

jan. 19. 08:01
 1/10 anonim ***** válasza:

Igen normális. Az lh szint ingadozik. Nem kell erősödnie sem. Egyik nap hómező másnap szép két csík aztán megint hómező megint halvány csík kicsit erősebb, aztán bumm pozitív a semmiből.

Ezt ki kell tapasztalni. Ha már tudod neked kb mikor hogy akkor 4 testt is elég egy ciklusban.

A lényeg, hogy ovu körül láss pozi lh tesztet. Ha nem lenne pozi a ciklusban, akkor vagy nincs ovud vagy érzékenyebb tesztet kell használk. Nekem pl a 25-ös soha nem mutatott pozit, a 15-ös meg 5 napig pozi volt....a 20-as mutatta jól.

jan. 19. 08:17
 2/10 A kérdező kommentje:

Ez 20as erősségű david

Nem tudom mikor lenne ovum ez az első hónap hogx nézem a tesztet

Mensesem meg nem igazán rendszeres

jan. 19. 09:00
 3/10 anonim ***** válasza:

Csináld tovább. Ovu nagyjából 12-16nappal mensi előtt van. Számold ki a legrövidebb ciklussal ami volt az elmúlt fél évbe, és kb onnantól kell rá számítani.

Pl 26 napos ciklusnál

26-16= 10.napon van ovu így érdemes 2 nappal hamarabb a 8.napon indítani a testtelést. Így biztos nem marad le róla az ember, akkor sem, ha nem 16 hanem csak 12 napos a luteális.

Alapból ciklus elején felesleges kezdeni. De most már nézd végig az egész ciklust, te is csak tanulsz belőle :)

Én is david tesztet használtam.

1#

jan. 19. 09:37
 4/10 A kérdező kommentje:

És neked milyen ez a David? Tudsz képet mutatni?

Annyira gagyinak tűnik

jan. 19. 10:03
 5/10 anonim ***** válasza:

Sajnos nem tudok, nem fotózgattam, de több éven át használtam.

Egy tapasztalatom van vele, hogy gyakori volt, hogy pozinak látszott egyik nap, és másnap is. Viszont megfigyeltem, hogy az első pozi napnál csak nagyon lassan lett pozi, kellett neki 8-10 perc. Másnap pedig valóban 3-5percen belül pozitív volt. Nem minden ciklusban csinálta ezt. Gondolom néha gyorsabban emelkedtem a csúcs közelébe.

Illetve pár éve volt olyan, hogy ovutól nagyon hosszan pozinak látszott kb 9 napig...na ott nem volt ovum...késett is 2 hetet a mensi.

Én szeretem, olcsó és egyértelmű.

Mindig munka után teszteltem, olyan 5 óra magasságban. Sose figyeltem arra, hogy ne igyak vagy pisiljek előtte, és így is szépen mutatta.

Most épp 29 hetes terhes vagyok, pont egy ilyen ciklusban fogant, ahol az első pozi tesztes napon voltunk együtt, másnap párom külföldre ment dolgozni, nem is tudtunk együtt lenni... természetesen ugye másnap lett valóban pozi a teszt, kicsit el is keseredtem, hogy nem kaptuk el a tökéletes napot. Hát még is.

Van már gyermekünk, így miatta és a külföldi munka miatt ritkán voltunk együtt jókor. Sok ciklust el is engedtem, mert ovu közelében nem tudtunk együtt lenni. Így kevesebb volt a stressz.

Ha drága tesztet használtam volna, csődbe ment volna a család xD, ráadásul 5db/csomaggal szokták őket adni. És, ha csak 2 napot csúszik az ovu, már is kevés az 5 teszt.

Szerintem használd nyugodtan a davidot.

jan. 19. 10:29
 6/10 A kérdező kommentje:

Értem

Gratulálok

Akkor neked is volt ilyen,hogy teljesen negatív volt?Jól értelmeztem hogy ha pozitív nem egyből 2 csíkos?várni kell vele hogy száradjon.?

jan. 19. 10:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha várni kell, hogy száradjon, akkor 95% hogy az nem a pozitív nap, viszont másnap pozitív lesz. Én így tapasztaltam. Illetve az lh tesztek száradás után jobban látszanak.
jan. 19. 10:53
 8/10 anonim ***** válasza:

Valamint csak akkir pozitív, ha ugyanolyan erős a 2 csík, vagy a teszt csík még erősebb is, mint a kontrollcsík.

Lesz olyan, hogy halvány, lesz olyan, hogy erős, de ha fél árnyalattal is világosabb a konzroll, akkor az negatív.

Sőt, előfordul, hogy egyik nap ugyanolyan, másnap erősebb, akkor az utóbbi a pozitív. Ki kell tapasztalni.

jan. 19. 15:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Bocsi. Ha fél árnyalattal halványabb a teszt csík*
jan. 19. 15:57
 10/10 A kérdező kommentje:

Értem köszönöm

Csak az idegesít hogy totál negatív

jan. 19. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!