A barátom ma bennem ment el, pedig gyógyszermentes (7nap) időszakban vagyok. Meg van pecsételő vérzésem is, most mitévő legyek?

hát én nemtom... azontúl, hogy ott a betegtájékoztató... és orvos is, akit elfelejtettél megkérdezni, hogy mit is szedsz tulkép...
Van INTERNET is...és tudod, a google a barátod.Nekem sem mondott el nagyon sok mindent anno az orvos...Aztán beírtam google-ba amit tudni szerettem volna és jééééé... megtaláltam a választ.
Amúgy mindenhonnan az folyik, hogy várjátok ki az egy hónapot!!!
Sztem védett vagy, nem kell aggódj!
sok sok kérdés van,amit eltervezünk,hogy megkérdezünk a dokitól,és mégis elfelejtjük,mire odaérünk,nekem senki ne mondja hogy csak a kérdést feltevő alany járt így.
Annyi kérdés merülhet fel ilyenkor,hogy MINDRE nincs ideje az orvosnak válaszolni.Sok még sürget is,mert türelmetlen.
Tehát nem jogos a szemétkedés vele.
Persze,véd a lindy 20-as is A 7 napos szünetben,akárcsak a többi nanofázisú(minden tablettájában azonos a hormonmennyiség,21 nap tabi+7 nap szünetes tabletták)tehát nincsen miért félni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!