Ez pozitív lesz?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

ma 07:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudhatjuk. Tesztelj 2 nap múlva ismét, én ezt negatívnak venném egyelőre.
ma 07:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mensi kimaradásig bármi lehet. Bízz benne és az idő majd eldönti.
ma 08:00
 3/7 anonim ***** válasza:
78%

Látok valamit.

Viszont ilyenkor sajnos a legtöbb esetben nem a teszt minőségén múlik, hogy pozitív lesz-e. Nem a halvány tesztek hibásak, amikor végül megatívak lesznek. Sokan nem tudják, de az embriók több, mint fele ebben az időszakban "megy el". Nem tudnak megtapadni. Ezt kémiai terhességnek hívják, ami egy nagyon korai vetélés. Sokan nem is tudják, hogy terhesek voltak, mert nincs olyan tünete, mint egy már beágyazódott embrió vetélésének; max késik néhány napot.

Ezért szokták mondani, hogy óvatosan a korai teszteléssel. Az ilyesmiről jobb inkább nem tudni.

És ezért van annyi olyan kérdés, hogy halvány tesztből negatív lett. Csak sokan félreértik, és a teszt minőségében keresik a választ. Ami egyébként szintén előfordulhat, de az inkább félreértelmezés miatt (pl: elázott teszt, reagens helye kicsit szürke, stb...)

Szóval, még ebből bármi lehet. Érdemes várni néhány napot az újrateszteléssel.

ma 08:17
 4/7 anonim ***** válasza:
73%
Ez EDDIG negatív, a jövöbe meg nem lát senki.
ma 08:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen halvány tesztem több is, és nem kémiai volt, mert még hónapokig nem jött meg utána, de erősebb sem lett. Szoptattam, azért volt ilyen rendszertelen a ciklusom. Pár éve egy ilyen teszt ígéretes volt, de az a tapasztalatom, hogy mostanában, ami nem tök egyértelmű, az sajnos semmit nem jelent. :( De szurkolok!
ma 09:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Negatív mindkettő
ma 09:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyszer majd a következő az lesz.
ma 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!