Szerintetek? Sziasztok. Volt tavaly egy Missed ab.-m Okt 31.én műtöttek. Most ismét pozitívat teszteltem, egy hete volt 4 mm az endometrium , ezutàn tesztelt pozitív lett.
Ma voltunk orvosnàl Endometrium 24 mm, a kicsi 3mm viszont talàltak "Uteruscauma-ban 18*10mm folyadékot. Dr nő azt mondta az vér,és mivel még nem maradt ki a menstruàció,majd Csütörtökön nem kellene jönnie így azt mondta esélyes ha megjön akkor a kicsi is ürülni fog. Írt fel progreszteron hülyvelykúpot, Magne B6-ot. Azt mondta kapjon a kicsi egy esélyt.
Volt màr valakinek ilyen? Semmi jóra ne szàmítsunk?
(Nem kérem a kisokosítást hogy miért mentem előbb orvoshoz köszönöm)
Nem vagyok szakértő, de ha ez a hematóma amiről sokan írnak itt akkor nagyon kétesélyes a dolog. Ha a pici alatt van jó eséllyel nem okoz gondot, ha felette az már problémásabb.
Én csak ennyit tudok a hozzászólások alapján, amit olvastam, de majd jön valaki okosabb, aki jobban tud rá válaszolni remélhetőleg :)
Kitartást! Pihenj sokat, remélhetőleg hamar felszívódik :)
Köszönöm a válaszodat :)
Nagyon reménykedünk hogy megmarad🙂
Alapvetően én elvesztettem ott a fonalat, hogy most a "kicsi" 3mm az mit takar? Az embriót vagy a petezsákot?
Mert, ha embriót, akkor nem értem azt sem,mi az, hogy még nem maradt ki a menstruáció? Mensi kimaradás után lesz csak petezsák egy héttel és két héttel rá embrió. Bocsánat, de nem igazán világos, ezt hogy sikerült a dokinak is értelmezni.
A legjobbakat kívánom, akárhogy is lesz.
3mm-es petezsákkal kb 1 héttel vagy elmaradt mensi után
3mm-es embrióval meg két héttel vagy elmaradt mensi után
A hematóma , ahogy az első is írta, okozhat bajt, ha rossz helyen van, de jobb eséllyel felszívódik és nem kiürül.
Nekem sem jönnek össze a méretek.
Amúgy valóban 2 esélyes.
Nekem tavaly elött okt 29én volt a műtétem (szülinapomon pont), jan 14én férjem szülinapján teszteltem pozitívat.
Szintén volt hematomám, nekem felszívódott. Én február elején voltam dokinál, akkor voltam 7hetes, 11mm crl-el
Hivatalosan még nem maradt ki a menstruációm majd csak 16.-án lenne esedékes
De már nem értek nagyon semmit😅
Ha még a mensid sem maradt ki, akkor nem értem, hogyan láthatott bármi babára utaló jelet. 3 mm 6 hetesen van valamikor, ha jól tudom. Mi van pontosan a leleteden?
Egy 4 mm-es endometriumba be sem tud elvileg agyazodni egy megtermekenyitett petesejt.
Mennyire volt pozitiv az a teszt? Meg tudod mutatni?
Valahogy nekem sem jon ki a matek…
Ennek ellenere deukkolok, hogy jol alakuljon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!