Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek? Sziasztok. Volt...

Szerintetek? Sziasztok. Volt tavaly egy Missed ab.-m Okt 31.én műtöttek. Most ismét pozitívat teszteltem, egy hete volt 4 mm az endometrium , ezutàn tesztelt pozitív lett.

Figyelt kérdés

Ma voltunk orvosnàl Endometrium 24 mm, a kicsi 3mm viszont talàltak "Uteruscauma-ban 18*10mm folyadékot. Dr nő azt mondta az vér,és mivel még nem maradt ki a menstruàció,majd Csütörtökön nem kellene jönnie így azt mondta esélyes ha megjön akkor a kicsi is ürülni fog. Írt fel progreszteron hülyvelykúpot, Magne B6-ot. Azt mondta kapjon a kicsi egy esélyt.

Volt màr valakinek ilyen? Semmi jóra ne szàmítsunk?

(Nem kérem a kisokosítást hogy miért mentem előbb orvoshoz köszönöm)

tegnap 16:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nem vagyok szakértő, de ha ez a hematóma amiről sokan írnak itt akkor nagyon kétesélyes a dolog. Ha a pici alatt van jó eséllyel nem okoz gondot, ha felette az már problémásabb.

Én csak ennyit tudok a hozzászólások alapján, amit olvastam, de majd jön valaki okosabb, aki jobban tud rá válaszolni remélhetőleg :)

Kitartást! Pihenj sokat, remélhetőleg hamar felszívódik :)

tegnap 16:55
 2/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat :)

Nagyon reménykedünk hogy megmarad🙂

tegnap 17:07
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően én elvesztettem ott a fonalat, hogy most a "kicsi" 3mm az mit takar? Az embriót vagy a petezsákot?

Mert, ha embriót, akkor nem értem azt sem,mi az, hogy még nem maradt ki a menstruáció? Mensi kimaradás után lesz csak petezsák egy héttel és két héttel rá embrió. Bocsánat, de nem igazán világos, ezt hogy sikerült a dokinak is értelmezni.

A legjobbakat kívánom, akárhogy is lesz.

3mm-es petezsákkal kb 1 héttel vagy elmaradt mensi után

3mm-es embrióval meg két héttel vagy elmaradt mensi után

A hematóma , ahogy az első is írta, okozhat bajt, ha rossz helyen van, de jobb eséllyel felszívódik és nem kiürül.

tegnap 17:36
 4/13 anonim ***** válasza:

Nekem sem jönnek össze a méretek.

Amúgy valóban 2 esélyes.

Nekem tavaly elött okt 29én volt a műtétem (szülinapomon pont), jan 14én férjem szülinapján teszteltem pozitívat.

Szintén volt hematomám, nekem felszívódott. Én február elején voltam dokinál, akkor voltam 7hetes, 11mm crl-el

tegnap 19:00
 5/13 A kérdező kommentje:

Hivatalosan még nem maradt ki a menstruációm majd csak 16.-án lenne esedékes

De már nem értek nagyon semmit😅

tegnap 19:02
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha még a mensid sem maradt ki, akkor nem értem, hogyan láthatott bármi babára utaló jelet. 3 mm 6 hetesen van valamikor, ha jól tudom. Mi van pontosan a leleteden?

tegnap 19:08
 7/13 anonim ***** válasza:

Egy 4 mm-es endometriumba be sem tud elvileg agyazodni egy megtermekenyitett petesejt.

Mennyire volt pozitiv az a teszt? Meg tudod mutatni?

Valahogy nekem sem jon ki a matek…

Ennek ellenere deukkolok, hogy jol alakuljon

tegnap 20:40
 8/13 A kérdező kommentje:
Végül valószínűleg elnézhették mert ma 24 volt az orvos is azt mondta fizikai képtelenség az hogy egy hét alatt ilyen sokat vastagodjon. Van baba de kimaradt vérzés még nincs.
tegnap 21:50
 9/13 anonim ***** válasza:
Akkor egyszerű. Az előző vérzésed nem mensi volt. Másképp lehetetlen. Mivel mensi elmaradáskor még csak felritkulás látható. Tehát még az előző ciklusban fogant. Úgy rendben is lenne. A papírodon hány hetes terhesség van feltűntetve?
ma 06:46
 10/13 A kérdező kommentje:
Nincs oda írva hogy hány hetes csak annyi hogy 3mm petezsák(ezt sem magyarul mondták , segítettek megfejteni)
ma 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!