Ez már pozitív?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Életemben először csinálom az LH tesztet így nem nagyon értek hozzá 😂
KB 1 éve próbálkozunk, sajnos sikertelenül így gondoltam nekilatok ennek.
Ez már pozitív vagy majd ma/holnap lesz az?
És ha ma pozitív akkor mikor a legidealisabb együtt lenni hogy végre pozitív legyen a terhességi tesztem is? 🥹
Köszönöm szépen a válaszokat 🫶
ma 10:40
1/4 anonim válasza:
Szetintem még nem pozi de csak akkor látod még ha tovább tesztelsz. 2 naponta érdemes ovus időben együtt lenni. És ezek után már többet te nem tudsz tenni. De 1 év próbálkozás után én már keresnék dokit
2/4 anonim válasza:
Szerintem sem pozi még, de én azért együtt lennék ma, mert holnap-holnapután simán lehet az, és ahhoz is jó lehet még a mai együttlét. Inkább többször, mint egyszer sem. :D
3/4 anonim válasza:
Hivatalosan akkor pozitív ha erősebb mint a kontroll csík :) holnap/holnapután eljut odáig :) addig is hajrá, hogy sikeres legyen ez a hónap :)
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm 🥰
Tegnapi a teszt, együtt is voltunk tegnap, de majd nemsoká pisilek megint és remélem már leugrik a második csík a helyéről 😍 nagyon remélem hogy végre összejön🤞
ma 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!