11-12. dpon vagyok és 31.-től 2.-ig barnáztam, de csak irtó keveset..3 nap alatt maximum egy tisztasági telt volna meg, vagy még az sem. Illetve 2.-án reggel egy kis élénk színű vér is volt de csak egyszer és kevés. ?!
Még annyi, hogy hol megjon erzesem volt, hol nem, de mára meg mar semmi :)
Nemtudom, szerintetek ez mi lehet ??
Butaság várni a teszt elvégzésével. A barnázás amúgy is baj terhesen, ha az okozza jobb, ha tudsz róla.
Az hogy előző ciklusban jó volt a hormonpanel nem jelenti, hogy a következőbe is jó. A hormonok állandóan változnak. Nyilván oltári nagy baj nem lehet. A barnázás progihiány leggyakoribb jele.
Ha babát szerrtnétek tessék tesztet csinálni és legalább odacsörögni a dokihoz, hogy pozi a teszt, de barnáztál.
A mai tesztek nem várt előtt pozik lesznek így nem érdemes heteket várni. Egyszerűen butaság.
Már miért lenne “baj”?
Rengeteg nő a terhessége első részében barnázik.. nyilvan ha pozitiv egyertelmuen az az elso hogy felhivom :)
De ahogy emlitettem mar abszolut nincsen barnazas se mensi szeru fajdalom
Oké, mindenki másképp aggódik. Engem nem nyugtatna az sem, hogy elmúlt ha babára vágyok. Egy teszt és egy telefon megnyugtatóbb. Az hogy majdnem minden kismama barnázik az azt jelenti, hogy nagyon nem egészségesek az emberek. Tény, hogy nem mindig jelez bajt, de sokkal többször nem jó jel.
Mindegy te tudod, kérnék a nyugalmadból rendesen, bár jelenleg 27 hetes vagyok, de az elején nagyon nehezen viseltem pl 2 uh közti időt. És nekem első babával se volt semmi vérezgetés sem. Csupán veszteségeim voltak korábban.
Ha még barnáztam is volna, lehet megbolondultam volna xD
Irigylem a nyugalmad :)
Valoszinu mar en sem lennek nyugidt annyira ha pozitiv lenne :) hiszen minden anya aggodik, egyebkent gratulalok sok boldogsagot es egeszseget a picihez :)
Holnap csinalok egy tesztet :)
13 as így látom én is.
Barnázás azért intő jel. Én is barnáztam és akkor el is ment többször is a baba.
Most és 3 éve hogy kapok progeszteront így eddig minden ok. Sokat számít.
Kérdező várjuk holnap a tesztet! :)
Nagyon sajnalom! :(
Amikor elment a baba milyen volt? Marmint mennyisegileg mennyi ver vagy barnazas volt? Hogyan vetted eszre ?
Pisilés után a wc papíron.
Pár csepp vér aztán több... és egyre több.
Barnázás ugye akkor ban mikor vérzés van de időközben megalvad mire kijut.
Ezek egyik sem jó jel terhesség esetén. :(
Mostani terhességnél is volt egyszer. Kimaradt menstruáció utáni 4.nap magától elmúlt csak pár órán át tartott. Aztán 1 hét múlva élénk rózsaszín na akkor kezdtem szedni a progeszteront. Azóta minden ok.
17es vagyok
Ha terhes vagy azt már kimutatja egy reggeli vizeletől 10es érzékenységű teszt. Facelle pl.
Főleg a 13.dpon
Nálam régebben 9.dpon látszódott
Most a 11.dpon(elviekben) pozi lett.
17-es sajnálom, hogy ezen mentél keresztül, olyan rossz, hogy szinte mindenki megtapasztalja legalább egyszer a veszteséget. NEkem is 3szor volt benne részem, mind 3 egészen más volt.
13-as vagyok, kedves kérdező köszönöm a jókívánságokat :) Én is bízom benne, hogy most már sínen vagyunk :)
Neked nagyon drukkolok!
Sziasztok :)
Reggel csináltam tesztet viszont csak 25-ös volt itthon, ez viszont negatív.
22-.én és 24.-én voltunk úgy együtt amikor még talán sikerülhetett.
Nemtudom :/
Ha nem jön meg még 3-4 napig akkor tesztelek újra. Ha megjön akkor nem :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!