Egy hölgynek maximum hány éves koráig javasolt teherbe esnie?
Ez hülyeség, hogy javasolt, nyilván a klimaxig tud teherbe esni nagyobb valószínűséggel. Mindenkinek más az élet útja, és mások az elképzelései. Nem biztos, hogy akkor fog össze jönni amikor szeretné.
Én 24 és 27 évesen lettem várandós. Nekem így tökéletes volt.
Én 35+ felett már nem vállalnék gyereket, de ez az én véleményem.
Azért akik itt hirtelen rávágják, hogy nem számít a kor, meg a klimaxig, ők tisztában vanak vele hogy pl. 40 éves kor fölött szülő anyáknál, sokkal nagyobb a kockázat arra, hogy Down kóros lesz a baba? Ezenfelül sokkal több probléma felmerülhet a terhesség során.
Oké, szülni lehet 50évesen, de ki akar beteg gyereket?
#8!Igen. És te tisztában vagy azzal, hogy ma már a legtöbb down baba fiatal anyáknak a gyermeke, mert ők még nem szűretnek, ellentétben az idősebbekkel? Hol olvastad, hogy fiatalnak nem lehet beteg gyereke?
Még várom a teszt eredményét, de ultrahang szerint minden értéke tökéletes, reméljük, a teszt szerint is. 42 éves vagyok. Első (és utolsó) gyerek.
Nem azt írtam, hogy fiatalnak nem lehet beteg gyereke.
Az viszont tény, hogy idősebb korban sokkal nagyobb rá az esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!