Egy hölgynek maximum hány éves koráig javasolt teherbe esnie?
#10! És? Neked az számít, hogy egészséges-e a gyereked vagy az, hogy mekkora esélyed volt rá?
40 év feletti várandósság esetén nagyobb arányban fordul elő magasvérnyomás,vérzés, terhességi cukorbetegség, vetélés, koraszülés ill. nagyobb a kockázata a genetikai fejlődési rendellenességek kialakulásának.
Gratulálok minden válaszoló édesanyának, független attól hány évesen szült, sok boldogságot és egészséget kívánok babának, mamának.
DE nem az volt a kérdés ki, mikor szült, hanem hogy meddig javasolt...
12!
Nyilván az számít hogy egészséges legyen.
Viszont a kérdés az volt, meddig javasolt, nem pedig az, hogy kinek mekkora mákja volt.
#14! Én ezt értem. Mindenki tisztában van vele, hogy idősebben nagyobb az esély bizonyos betegségre, de ez olyan, mintha azt mondanád, annak, aki minden nap kocsiba ül sokkal nagyobb eséllyel lesz autóbalesete, mint annak, aki soha, vagy nagyon ritkán. Ezért senkinek nem javaslom, hogy kocsiba üljön.
Akinek fiatalon nem lett gyereke, annak nyilván van oka. Nem arról kell döntenie, hogy fiatalon legyen, vagy idősen, hanem, hogy megpróbálja-e idősen. Miért ne próbálhatná meg? Legfeljebb nem sikerül, vagy nehezebben, de hülyeség azért lemondani róla, mert kisebb esélye van.
Nem látom a kérdésben, hogy azon dilemmázna-e a kérdező, hogy vállaljon-e gyermeket mert esetleg idősnek érzi magát hozzá.
Ez a kiírás nem erről szól.
#Ahogy azt se, hogy a statisztikák szerint mikor mekkora az esély különböző betegségekre 🤷🏼♀️
Szerintem 40 fölött már nem kéne.
Egy a fokozottabb egészségügyi kockázat, kettő az, hogy rosszul veszi ki magát, ha mindenhol azt gondolják a gyerek anyjáról, hogy ő a nagyanyja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!