Mire gondoljak? Baba, vagy csak a szervezetem játszik Velem?
Októberben egy hetes késéssel "megjött",az amugy mindig pontos mensim.Szűk 3 napig tartott.Akkor csináltam tesztet,de negatív lett:S
Azóta néha hányinger tör rám,és 3 napja olyan érzékenyek a mellbimbóim,mintha égnének:(Komolyan mondom fáj.A hasam is görcsölget,de csak akkor érzem,ha sokat dolgozok,és nem pihenek eleget.Mi lehet Velem?Tesztet azóta nem csináltam mert nem akarok megint csalódni.Volt valakinek hasonló?
NEm láttak semmit,csak megvastagodott méhnyálkahártyát.2 hét mulva control.Nem tudom mi lesz.Azt mondták lehet később fogant,és még nem járok az5-6 hét környékén.
Csak az bíztat,hogy a dokim mikor megvizsgált,mondta hogy vannak árulkodó jelek.És ezt főleg a melleimre értette,mert ez mástól nem lehet,max.ciszta,de ugye az meg nincs.2 hét de sok időőőőő:(:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!