Pg53-as ovutesztről van kérdésem!?
Figyelt kérdés
Múlt hónapban 4 napig jelezte az ovulációt félidőben de tegnap is pozitívat mutatott 3 nappal a menstruációm után és ma már negatívat mutatott. Hogy kellene ennek működni ideális esetben?2010. nov. 6. 20:48
2/5 anonim válasza:
szerintem rosszul nézed. nem lehet, hogy a nyálad látod páfránynak? tartsd be nagyon pontosan az utasításokat, főleg a távolságra vonatkozóakat, és inkább reggel nyálat tegyél rá, de mesterséges fénynél nézd, úgy könnyebb értelmezni.
sok embernek nem jött be - tán türelmetlenek voltak, nekem a 3. hónapban már megfogant a babám tőle...
3/5 anonim válasza:
nekem soha sem mutat páfrányokat. mindig ugyanazt mutatja. mikor az ovulációs tesztem poz. volt, ez akkor sem mutatott semmit. semmit sem ér. legalábbis nekem nem jött be.
4/5 anonim válasza:
tényleg nagyon sokan ódzkodnak tőle.
és valóban, nagyon érzékeny a kis mikroszkóp használta.
nem mindegy, hogy mikor nézed, mennyi nyálat teszel rá, előtte pl. nem lehet enni és inni sen egy idejig, mielőtt nyálmintát veszel. nekem is nagyon sok időbe telt, míg kitapasztaltam, de még így is sokszor mutatott " fals " dolgot.
5/5 anonim válasza:
Nekem nem jött be a PG53. Olyan hónapban is mutatott páfrányokat, amikor ultrahangos peteérés figyelésen megállapították, hogy abban a hónapban nem is volt peteérés. Sokkal jobb a tesz-veszen vásárolható ovu tesz, ami a vizeletből mutatja ki az ovu-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!