Létezik olyan, hogy valaki nem veszi észre, hogy terhes?
Figyelt kérdés
ma 20:06
2/6 anonim válasza:
Sok ritka körülmény (pl. rendszeres vérzés melletti egészséges terhesség, terhestünetek hiánya, lassan növekvő has, anyuka alkata stb.) együttes fennállása esetén viszonylag sokáig ki lehet tolni mondjuk egy nem tervezett terhesség esetén, de egy idő után már szerintem egy első gyerekesnek is gyanús lesz, mondjuk az intenzívebb magzatmozgások kezdetekor.
4/6 anonim válasza:
Létezik. Nyilván nem gyakori, kb bekerül a hírekbe, de van, hogy valaki úgy megy szülni, hogy előtte 9 hónapig fogalma nem volt róla.
[link] De van több cikk is.
6/6 anonim válasza:
amikor én bekerültem a kórházba mert sokat híztam címszóval, volt egy kismama.. 6!!! hónapos terhes volt ikrekkel... és ő állította, hogy semmit nem vett észre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!