Letrozol és clostilbegyt nem sok egyszerre?

#11 Nem egészen olyan, mert a closti is és a letrozol is a saját hormontermelést serkenti, nekem meg a closti mellé a bemfola az kívülről bevitt hormon volt.
Hallgass az orvosra, csináld meg ezt a ciklust, ha nem sikerül akkor meddőségi központ.
Rendben emelt adag (closti 2x2 reggel este )
Letrozol meg 1 délben
Nem sikerült
Most letrozol,merifert,ovaleap lesz

#16 Tapasztalatból mondom, hogy ennek így semmi értelme.
Ezek az injekciók rengeteg pénzbe kerülnek, gondolom magánorvoshoz jársz, minimum 3 UH kell egy ilyen ciklusban. Egy ilyen kör van vagy 100.000 Ft és minimális a siker esélye és csak az időt vesztegetitek.
Menjetek meddőségi központba. Ott ugyanezzel a mennyiségű hormonnal inszeminációt csinálnak, aminek szintén csak 9-10% a siker rátája. Amit ti csináltok annak ennél is kisebb, de az inszem legalább ingyen van. Ha nem találnak komolyabb problémát, akkor minimum 3 kör inszeminációt végig kell csinálni lombik előtt. Nem tudom mennyi idős vagy, de telik az idő. Meddőség esetén az idő kulcsfontosságú.
32 vagyok
És igen így van ennyi kB.
Amúgy hogy működik ez?meddőségi?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!