Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Letrozolt szedett valaki? Mik...

Letrozolt szedett valaki? Mik a tapasztalatok vele?

Figyelt kérdés

3 hónap alatt most van a második kémiai terhességem. Mindkettőnél alacsony hcg (70 koruli a 4. héten, nem duplázódó, lassan emelkedő), az egyiknél pár nap késéssel, most 1 hét késéssel kezdtem el vérezni.

A nőgyógyászom megvizsgált, mindent rendben talált. Pajzsmirigy szuper, nincs hormon probléma, méhem rendben van, tehát ő szerinte genetikai rendellenességen, kromoszóma problémán kívül nem nagyon lát más okot a rövid időn belül történt két szerencsétlenségre. A férjemmel már vagy egy fiúnk.

A doktornő letrozolt írt fel, amiről azt mondta, hogy növeli az esélyét a teherbeesésnek és segíti a peteérést. Amit nem igazán értek, az az, hogy nekem nem hinném, hogy gondom van a peteéréssel, minden hónapban van, érzem, hogy ovulálok, be is tudom lőni szinte napra pontosan, hogy mikor és maga a fogantatás is könnyen megtörténik az esetemben.

Ez a gyógyszer tud segíteni a megtapadásban is? Van valakinek tapsztalata vele? Akinek van, milyen esetben írta fel az orvos és milyen hatása volt?

nov. 25. 08:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hormonpaneled milyen lett? Én nem igazán értem eddig, hogy mi alapján kéne Letrozolt szedned. Nekem kismillió kémiaim volt a második gyerek előtt, aztán mégsem volt szükség semmilyen beavatkozásra. Hány éves a fiatok?
nov. 25. 08:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Kisfiam 5 és fél éves. Hormonpanelt nem tudom, hogy nézett e és az pontosan mit takar. Azt mondta, hogy hormonprobléma nincs. Gondolom, akkor nézett.
nov. 25. 08:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
3 és 21. ciklusnapon mennyi volt az AMH, FSH, LH, ösztradiol, progeszteron, prolaktin. Erre vonatkozott a kérdésem :) Egyébként nem csak kromoszóma probléma létezik. Nem azt mondom, hogy ne vedd be amit javasol, ő ismeri a kórtörténeted, de nekem úgy tűnik, hogy vaktában lövöldözik. Lehet, hogy még nem hallott róla, de lehet a hímivarsejtekkel is probléma. A spermakép sem állandó egy életen át 🤷‍♀️ Sőt, immunológiai okok is szóba jöhetnek, stb, stb. Megpróbálni meg lehet a letrozolt is (én azért még várnék vele, de ez csak személyes vélemény), közben meg nyugodtan kérhettek időpontot meddőségi központba is. Aztán legfeljebb lemondjátok, ha addig sikerrel jártok. Én személy szerint még 6 kémiai után sem szedtem be semmit, bár én a magam részéről (jól) sejtettem az okokat. Egyébként tudtam én is mindig, hogy mikor vagyok termékény, és csettintésre teherbe is estem valahányszor ez volt a cél.
nov. 25. 09:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Bár én lombikozom,de akkor kaptam letrozolt,amikor vékonyabb volt a nyálkahártya és meg kellett támogatni ösztrogénnel. Végül sajnos méhen kívüli lett, de nyilván ennek semmi köze a letrozolhoz.
nov. 25. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!