Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szoptatas alatti első menstruá...

Szoptatas alatti első menstruáció,terhesség?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tavaly júliusban született meg a kislányom akit szoptatam vagy is jelenleg is szoptatok.

Menstruációm múlt hónapban jött megszülés óta először. Kistesót tervezünk már egy ideje de mivel eddig nem volt meg nem is jött össze. De így hogy megjött rá pörögtünk.Ma kellett volna megjönnie nem jött. Nyilván tisztába vagyok azzal hogy elsőre nem jön össze.

Arra gondolok hogy nem állt még be a rendszer és azért nem jött meg.

Csináltam tesztet is de negatív.

Kinek mennyi idő alatt állt vissza a ciklusa?

dec. 17. 10:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szülés után 1 évvel jött meg, és rendszeres is volt, de nem volt, vagy nem olyan minőségű a peteérésem amíg szoptattam egyszer is, hogy életképes terhesség legyen belőle. Valakinek meg megy szoptatás alatt is, akár már az első peteérésnél 🤷‍♀️ Nem tudhatjuk előre, hogy melyik kategóriába tartozunk.
dec. 17. 10:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Amig szoptattam, en peldaul nem estem teherbe egyaltalan. Amikor abbahagytam, a masodik honapban osszejott.

Szoval tenyleg neha azert lehet akadalya a szoptatas, persze sokszor nem az. De nem tudni.

dec. 17. 10:33
 3/8 A kérdező kommentje:

Igen erre is gondoltam hogy amíg szoptatok nem jön össze a baba. Reménykedtem hogy ha megjön akkor talán. De a kislányom annyira aktív cicis hogy szerintem benne van a pakliban hogy nem jön össze.

Köszönöm a válaszokat:)

dec. 17. 10:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a második babám szülés után 5 hónappal jött össze, az első menzesz után, a második 12 hónapos baba mellett, 3. menzeszből (de azok ilyen 30-60 naposak voltak, abszolút rendszer nélkül). Mindkettőt még bőven iszsz szoptattam, nem nagyon ettek mást, amikor terhes lettem. A másodikat még mindig szoptatom, most 4 hónapos terhesen.
dec. 17. 12:16
 5/8 anonim ***** válasza:
68%
A második nekem is a 4. válaszolóhoz hasonlóan fogant meg, 4 hónapos kizárólag anyatejes baba mellett. Mindkét szüléd után 8 héttel kezdtem menstruálni, egyből rendszeresen, hiába szoptattam. 😊
dec. 17. 15:37
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szülés után 15 hónappal jött meg az első, aztán 1 kimaradt, megint megjött és utána teherbe estem. 4 hónapos terhes voltam, amikor elválasztotta magát a fiunk. De olyat is ismerek, akinek rendszertelen volt, ha valamiért többet szoptatott (iszsz), akkor kimaradt, ha kevesebbet, megjött.
dec. 17. 15:47
 7/8 A kérdező kommentje:

6os pont erre gondoltam én is. Hogy ha többet szopizik akkor lehet meg sem jön. Most a foga miatt sokkal többet cicizett.

Köszönöm szépen a válaszokat:)

dec. 17. 16:38
 8/8 Syska válasza:

Szia!

Nekem 2 éves múlt a kisfiam tavaly decemberben jött meg először a havim. Anyatejes mai napig többnyire igény szerint betegség egyebek mellett megszaporodik a cicizések száma...

Mi 8 hónapja próbálkozunk sikertelenül a babával. Volt ovulációm kivétel nélkül, de valamiért nem jön össze. Őszintén én is a szoptatást kezdem látni a kizáró oknak...

Van akinek össze jön mellette van akinek nem :/

Nem sokára itt az ideje a kövi havinak most várom a csodát hátha összejön...

A szoptatás elhagyása folyamatban mert egyre ritkábban eszik meg kevesebb időt lóg rajta, de a nappali 2 meg az esti 2 még fix, az mellett van néha több...

Kitartás és drukkolok, hogy hamar össze jöjjön a baba :)

ma 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!