Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sikerülhet a baba az első és...

Sikerülhet a baba az első és ovuláció előtti együttléttől?

Figyelt kérdés
29 éves vagyok. A párommal most kezdtük a babaprojektet. A ciklusom átlagosan 27 napos (plusz mínusz 1 nap)és 4 napig tart a vérzés (5. napon még barnázom). Fájdalmas a menzeszem, de csak első napon és akkor is egy gyógyszerrel elviselhető, illetve kb fél nap alatt elmúlik. Más problémám nincs. Fogamzásgátlót sosem szedtem. Az ovulációt nagyjából mindig megérzem egy oldalú petefészek szurkálással, méhnyák jelenlétével. Most a menstruációm november 8-án jött meg és 11-én múlt el. Az első együttlétünk november 16-án volt, a második november 18-án. Peteérésem a kalkulátorok szerint november 21 vagy 22-én volt várható, de 19-én reggel mosdó után volt tojásfehérje szerű nyúlós méhnyákom, illetve a mai napon (22-én) reggel már kocsonyás (nem nyúlós, inkább gumis) nyákom, illetve 20-án este a jobb petefészkem nagyon szúrt, illetve a derekam is nagyon fájt. Tehát én úgy érzem, hogy 20-án volt az ovulációm. Ha így van, akkor a 18.-ai de akár a 16.-ai együttlétből is lehet baba igaz? Nagyon szeretném, hogy úgy legyen. :)

nov. 22. 10:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze, sikerülhet, de ha minden oké, akkor se 100%, hogy fog is.
nov. 22. 10:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha 8-an jott meg, nem biztos hogy 20-an van ovud, ha 27-28 napos a ciklusod. Viszont persze, lehet eselye.

De ha annyira erdekel es lesz legkozebb (remeljuk nem, mert sikerul ☺️), akkor hasznalj ovu tesztet es azzal ugy kb be lehet loni.

De ha biztosra akarsz menni, akkor legyetek egyutt 2 naponta es meg tesztelni se kell, mert nincs az az isten hogy azzal ne talalnatok el az ovut. Az mas kerdes, hogy nyilvan akkor se 100%, hogy osszejon, de az eselyt legalabb megadjatok neki tutira.

nov. 22. 10:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze, nekem pont olyan volt a menstruációm, mint neked, ahogy leírtad. Utoljára nem volt ovum, amikor szokott és napokkal később se(ovuteszteltem és hőmérőztem is), elengedtem, mert utána hiába lett volna, több próbálkozás nem volt. Most az ágyában szundikál😁 Ez elég extrém, de 2nappal előtte simán esélyes.(Az első úgy jött, össze, de az sajna, vetélés lett😢)
nov. 22. 11:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, őszintén kívánom, hogy sikerüljön, de első hónapban ennyire ráfeszülni a dátumokra nem okos dolog.
nov. 22. 11:33
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Mind a két gyerekvállalásnál néztem az ovulációm, naptárban vezettem. Az automatikusan írta, és szinte mindig akkor volt a peteérés mikor kellett. Szintén testi tünetekből tudtam.

Mind a két gyerekünk elsőre összejött. Azóta már 10 és 5 évesek.

nov. 22. 13:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!