Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek nem nagyon erősödött a...

Akinek nem nagyon erősödött a teszt ?

Figyelt kérdés

10dpo-n mutatott a 10-es teszt először nagyon halvany csíkot. Másnap már nem kellett keresgélni, fogjuk rá elég jol lehetett látni, de azert erősnek nem mondható. Ma vagyok a 13dpo-n, minden nap megcsinalok 3 fajta tesztet (igen kicsit rákattantam) Végig volt csik, de a 11dpo ota mintha nem sötétedne semmit.

És van még valami. Sajnos hónapok ota barnazgatok olyan 5 nappal menstruáció előtt, ami gondolom utalhat progeszteronhiányra. Most először nem védekeztünk.

Ez alkalommal nem pecseteltem, csak tegnap óta, nagyon enyhen es vilagosabbat, kevesebbet mint szoktam, de azért aggaszt. Valojaban minden aggaszt, egyszerűen kivagyok tisztára, naprol napra olvasgatom más történeteit. Sajnos nagyon rástresszelek.

tegnap 20:41
 1/8 anonim ***** válasza:
29%

És attól, hogy naponta 3 tesztet csinálsz, jobb lesz?

Állj már le bakker. Ráadásul ez az első hónap, hogy próbálkoztok.

3 kámiai terhesség meg egy sikertelen lombik után nem vagyok ilyen agybajos...

Kicsit állj le, vagy menj el pszichológushoz.

tegnap 20:45
 2/8 anonim ***** válasza:
41%

Adom az #1 válaszát.

Próbálkoztunk, teszteltem, nem jött össze oké.

Másik hónap újra teszt, normális pozitív teszt, három hét múlva orvos.

És ennyi.

Életemben öt tesztet csináltam, abból háromszor terhes voltam, ráadásul a második terhességem missed abban végződött.

Nem kell megbolondulni.

tegnap 20:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem lett jó vége. A barnázás se jó jel. De ez az első hónap, még ne törj össze és ne feszülj ennyire rá. Kérj időpontot dokihoz. Ha addig nem jön meg reménykedj, ha megjön akkor pedig legalább van időpontod és elmondhatod az orvosnak az aggodalmaid.
tegnap 21:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát még korai. 10-13.dpo közti tesztek nem szoktak látványosan eltérni, 14-15.napon ugranak meg. Utána meg kb 3 naponta fog kicsit változni. Nekem 15.dpo-tól 3 napig mintha másoltam volna őket... nem is lett baba, én ott már tudtam és el is engedtem. De ehez ismerni kell a teszteket. 15.dpo után 25-ös teszten látszik jobban a változás.

Amúgy napi 3 teszt tényleg butaság. Ha már sok teszt akkor legyen napról napra egy.

tegnap 21:13
 5/8 anonim ***** válasza:
34%

Úr isten de lepontoztatok.

Nem tehetünk róla, hogy mi normálisak vagyunk másnak meg elmegy az esze.

tegnap 21:18
 6/8 A kérdező kommentje:
Azért csinálok 3 fajta tesztet, mert mindegyikrol írnak rosszat is, hogy nem megbizhato. Köszönöm a válaszokat, neked is, te normális, aki a lepontozást figyeli🙃
tegnap 21:43
 7/8 anonim ***** válasza:

De ha három fajta tesztet csinálsz, három különböző időben perszehogy eltérő mindegyik teszt.

Egyik halványabb másik erősebb...

Egyfajta tesztel tesztelj, egy időben, egyszer egy nap.

tegnap 23:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Én 13, 15, 19 majd végül 28 nappal a vélhető fogantatás után csináltam 4 tesztet. Ennyi nap kihagyásokkal, csak egyféle teszttel szépen erősödött. 7+3 hetesen voltam először orvosnál, írt progeszteront, mert szinte én is az első perctől barnázgattam. Maradni akart, én meg nem voltam/vagyok parás, már egyéves elmúlt.
tegnap 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!