Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Predictor 10 dpo-n? Halvány...

Predictor 10 dpo-n? Halvány pozi vagy száradási csík?

Figyelt kérdés
[link]
dec. 16. 20:29
 61/91 anonim ***** válasza:
60-ás csináltál már tesztet ? Nekem pont fordítva van én kevesebbet járok WC-re ellenben pisilni sűrűbben. Meg amit észrevettem a napokba hogy tegnap is olyan éhes voltam hogy éjfélkor nekiültem enni 😂
dec. 18. 13:05
 62/91 anonim ***** válasza:

Bar azt mondjak a szekrekedes az egy jel lehet, ugyhogy neked egesz jok ezek a tunetek akkor.. gyanus 😁🥰

Nalam ez az ehseg ugy van hogy otthon orankent ehes vagyok de napkozben a munkaban meg egyaltalan nem 😅 en tegnap leultem a kanape ele es betoltam 5 szelet almaspitet! 🤭🤣

dec. 18. 13:31
 63/91 anonim ***** válasza:
Én inkább a has szúrkálásra gyanakszom mert ha volt is akkor megjött utána meg másabb érzés sokkal nem kellemetlen. De még nem akarom beleélni magam hiszen csak 8dponál vagyok, még hiába csinálok tesztet is. Almás pitét azt én is bárhol bármikor 😁
dec. 18. 13:55
 64/91 anonim ***** válasza:

Szurkolok nagyon!

Majd írj mindenképp 🥰

dec. 18. 14:22
 65/91 anonim ***** válasza:
Nem bírtam ki, csináltam egy tesztet este, az negatív lett :/ Még 3 nap van a mensiig, gondolom akkor ez a hónap is kuka.
dec. 18. 18:45
 66/91 anonim ***** válasza:

Még nincs veszve semmi!

Várj 3-4 napot es reggel csinalj egyet 🥰🙏🏻

dec. 18. 19:06
 67/91 anonim ***** válasza:
Én vagyok a 63-as tegnap este a bimbóm kezdett el fájni és rossz hozzáérni, de negatív lett a mai teszt…még mindig korai lenne? Bizakodhatok még?
dec. 19. 11:05
 68/91 anonim ***** válasza:
A bimbóm az utóbbi 4-5 ciklusomnál szokott fájni, pedig előtte soha. :/
dec. 19. 11:55
 69/91 anonim ***** válasza:
Hát, ugyan úgy fáj mint az utóbbi időben akkor sajnos az még nem egy biztos jel szerintem, de ettől független még van időd, az még nem azt jelenti hogy biztos nem vagy terhes, nemvart naoja utan 1-2 nappal tesztelj egyet :)
dec. 19. 14:18
 70/91 anonim ***** válasza:
Nekem soha nem fájt még így meg viszket is. De pontosan nem tudom mikor van a mensim mert eddig gyógyszert szedtem. És Dec 9.-én kellett volna megjönnie de helyette ovuláltam
dec. 19. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!