Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Predictor 10 dpo-n? Halvány...

Predictor 10 dpo-n? Halvány pozi vagy száradási csík?

Figyelt kérdés
[link]
tegnap 20:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
36%
Tesztelj akkor, amikor már késik és akkor nem kell feleslegesen itt kérdezgetned.
tegnap 20:33
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Én erre nem mondanám, hogy pozitív.
tegnap 20:40
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
A csík ott van, de látszik, hogy nem igazi. Ha ilyen halványan pozitív lenne, akkro is szépen látszódna. Ez így negatív. Tesztelj két nap múlva, ha másképp érzed. Akkor már rendesen mutatnia kell.
tegnap 21:11
 4/14 anonim ***** válasza:
Mennyi idő után lett ilyen? Nekem a Predictor száradás után mindig ennél erősebb két csíkos is volt, pedig biztos nem baba volt.
tegnap 21:40
 5/14 anonim válasza:
Nem várt napján nekem is hasonló volt, kicsit vastagabb és erősebb színű, de majd hogy nem ilyen, ez volt 3 napja… azóta nem jött még meg, nem is érzem, hogy megjönne. Egyenlőre én sem tudom, hogy mi van 😁
tegnap 21:43
 6/14 A kérdező kommentje:
Egy perc múlva látszott, hogy van rajta valami, először rózsaszínesen, aztán szürkébben, ahogy száradt, de úgy sötétedett is. 4 nap van még a mensiig. Hátha erősödik vagy valóban pozitív lesz addig :)
tegnap 21:50
 7/14 A kérdező kommentje:
Kedves 5! Szurkolok neked! Teszteltél azóta?
tegnap 21:50
 8/14 anonim válasza:

Én is neked, majd írj mindenképp, hogy hogyan alakul! 🥰

Nem, azóta nem mertem 🫣😁

tegnap 21:54
 9/14 A kérdező kommentje:

Hogy bírod ki? 😅

Megnéztem mégegyszer a tesztet, a valóságban most lilás a csík és vastagabb, mint a képen, csak az egyik széle olyan halvány, hogy a fotón nem is látszik.

tegnap 21:57
 10/14 anonim válasza:

Hát úgy, hogy félek ez egy száradási csík…. :(

Egyébként a fotón mindig halványabban látszik mint a valóságban , az enyém ilyen volt [link]

tegnap 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!