Lehet baba a dologban?
Sziasztok! Dec. 1-3 körül lehetett ovum együtt is voltunk párommal ezután 10-én pici barnázásom volt és borzasztó szédülés és hányinger volt rajtam, ez kb másfél nap múlva elmúlt majd 14-én megint pici rózsaszínes folyást vettem észre a wc papíron. Nem tudom mitől lehet ez. Hormonális probléma? Baba? Tesztet meg még nem mertem csinálni. Egyébként ha minden igaz dec. 18-án kéne megjönnie.
Még annyit hozzátennék, hogy aznap illetve azután hogy barnáztam a derekam leszakad és a hasam is feszülgetett. Ilyen egyébként rendes menstruációmkor sosem fordult elő. Lehet, hogy csak a testem szórakozik velem?
Nehéz megjósolni teszt nélkül.
Több opció van. Vagy hormonzavar, vagy beágyazódás,vagy már korán beágyazódott,de hematóma van vagy,progeszteronhiány lépett fel,ami vetélést okozhat.
Progihiány is lehet csak önmagábany terhesség nélkül és okozhat pecsételést. Ez a hormonzavar körbe megy.
Mindenesetre nem normális sosem a pecsételés terhességgel vagy anélkül.
A teszt pedig nem befolyásol swmmit. Csak a pillanatnyi állapotot mutatja,nem valtoztat a valóságon. A hasadban már ott a válasz. A teszt csak megerősíti ezt.
Majd jelezz vossza,mi lett vegül,meet abból mi is informálódhatunk vagy a többi sorstárs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!