Tegnap reggel csináltam a tesztet, félre tettem ki akartam dobni most mert negatív volt akkor, most meg halványan van rajta még egy csík. Száradási lehet? :)
dec. 14. 15:24
1/12 anonim válasza:
Ennyi idő után már értékelhetetlen a teszt.
A mellékelt tájékoztatón rajt kell lennie meddig értékelhető az eredmény.
2/12 anonim válasza:
Csinálj újat és 10 percig nézegesd... ha addig kijön a csík akkor pozi. Van aki 3 perc után kidobja... pedig simán lehet pozi. Babára várva megéri megvárni az idő lejártát. :)
3/12 A kérdező kommentje:
Ahogy kiírtam a kérdést csináltam is egyet :)
Viszont sajnos negatív :(
Igaz még nem jött meg :)
dec. 14. 15:45
4/12 A kérdező kommentje:
Egyébként miért lehet az, hogy ugyan olyan fajta teszten például van száradási csík a másikon pedig nincsen?
dec. 14. 17:54
5/12 anonim válasza:
Erre nincs válasz. Gyártási soron bármi megtörténhet. Több kevesebb reagens kerül rá. Vagy valamire még reagál a pisiből vagy a levegőből....fene tudja.
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
dec. 14. 19:45
7/12 anonim válasza:
Szia, én ugyanezt a tesztet használtam és a kep alapján szerintem több pisi is került a tesztre, mert nem szabadna ilyen sárgásnak lennie. Nekem ilyen volt a teszt a nemvárt előtti napon: [link]
És a többi teszt ilyen lett: [link]
Holnap reggel esetleg próbáld újra, én pohárba engedtem a pisit és úgy martottam bele a tesztet a megadott mp-ig. 😊
8/12 A kérdező kommentje:
Igen az előfordulhat 😇
A tiéd egyértelmű pozitív volt, gratulálok! 🥰
Sajnos szerintem az enyém negatív, de azért reggel csinálok egyet!
dec. 14. 22:04
9/12 anonim válasza:
Szia kérdező, milyen lett a teszteredmény? 7-s vagyok :)
10/12 A kérdező kommentje:
Szia!
Nem jött még meg de negatív sajnos 😇
tegnapelőtt 13:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!