Az hogy lehet,hogy 4nap különbséggel 25mm-el nagyobb méhet mért a nőgyógyász az ultrahangon?
Figyelt kérdés
Hétfőn 45x33,míg ma 68x33mm
Miért lett ekkora?
2különböző nőgyógyász mérte,lehet hogy ennyire félremérte?
dec. 13. 23:34
1/8 anonim válasza:
🤦🏽♀️Baszki, nem vagy terhes, fogd már föl!
2/8 anonim válasza:
Miért miértèk? Nekem még soha nem mérték a méhem.
3/8 anonim válasza:
Fejezd már be....menj pszichológushoz. Nem vagy terhes még mindig. De már abban is biztos vagyok, hogy troll vagy.
4/8 A kérdező kommentje:
Miért nem lehet feltenni egy kérdést anélkül,hogy letámadnànak
Ez az oldal erre való…
dec. 14. 05:45
6/8 A kérdező kommentje:
Azt tapasztaltam,hogy mindig mikor új nőgyógyászhoz mentem lemérték a női szerveket,gondolom ez csak ilyen infó jellegű,hogy egészséges e a az adott szerv,megfelelő e a mérete
Én csak azt nem értem,hogy 4nap különbséggel hogy lehet ekkora méretbeli különbség
Azt mondta,hogy a méhnyálkahártya 11mm,ami menstruáció előtt megfelelő,de a méhem hogy lehet ennyivel nagyobb
dec. 14. 08:13
7/8 anonim válasza:
Úgy, hogy az egyik valószínűleg csak a méhtestet mérte le, a másik meg méhnyakkal együtt. Szokás kérdése.
8/8 A kérdező kommentje:
Ez lehetséges,mert a 33mm stimmel,köszönöm szépen!
dec. 14. 08:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!