Mi különbség van a női és a férfi nőgyógyász között?
Figyelt kérdés
Sok helyen látom hogy ég és föld különbség van köztük. Miért? A nő finomabban dolgozik vagy hogy van ez?2020. aug. 11. 18:10
1/8 anonim válasza:
A nők szívesebben tárják szét a lábukat egy nő orvosnak mint egy férfi orvosnak
2/8 anonim válasza:
A férfi élvezi a munkáját, a női nem feltétlen.
3/8 anonim válasza:
Nos, a női orvos tisztában van a páciens érzéseivel, tapasztalatból tudja, hoyg a helyzet kiszolgáltatott, hogy melyik viszgalat kellemetlen, melyik fájdalmas. A ferfi ezzel szemben csak hallomásból tudja ezeket
4/8 anonim válasza:
Nekem tök mindegy, nőnél és férfinél is voltam már, de nem volt köztük különbség. Szépen végezték a munkájukat.
5/8 anonim válasza:
Engem is vizsgált már férfi is, nő is. A hölgy talán kicsit gyengédebb volt, de ez azt hiszem érthető.
6/8 anonim válasza:
Voltam mindkét neműnél. Nálam csak nő volt érzéketlen, durva, ráadásul lekezelő.
7/8 anonim válasza:
Én régen, ha lehetett választanom, inkább nőt választottam, mert úgy gondoltam, nőnél kevésbé lennék szégyenlős. Azóta voltam már nagyon sok nőgyógyásznál, mindkét nemnél, és most már nem érdekel, hogy milyen nemű. Az orvos személyiségétől és tudátásától függ, hogy jó-e vagy nem. Mindkét nemmel vannak nagyon jó és rossz tapasztalataim is.
8/8 anonim válasza:
Én jobban szeretem a női nőgyógyászokat, mert ők átélték amit én. Mármint egy férfi is tudhanja hogy fáj a mensi, de még sosem érezte. Én ezért preferálom a nőit jobban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!