Természetes abortusz után két héttel is vérzés?
Nem! Azonnal menj orvoshoz!
Ez lehet ugyan tisztuló folyás, ha még abortusz után pár nappal lennél, de ennyi idő után már nem. Ha egyre fáradtabb is vagy, aluszékonyabb, mint eddig, akkor azonnal fordulj orvoshoz!!!
Egy ápolónő
Nem biztos, hogy baj van DE azonnal menj orvoshoz. Inkabb vizsgaljanak meg feleslegesen egyszer, de megnyugszol, minthogy ne menj el, aztan baj legyen es ne lehessen tobbet gyereked. Egy dokilatogatast meger az, hogy megnyugodj, ill. hogy ha baj lenne ne adj isten, akkor idoben kezeljenek.
Nekem az elso par napban menzis verzesem volt, aztan atment barnas folyasba, de egyre kevesebb. Osszesen kb 3 hetig volt ez, aztan szepen elmult. De mondom, nekem egyre kevesebb es gyengebb, nem voltam lazas, nem fajt a hasam (csak mutet utani par napban).
hát én ebben nem vagyok tapasztalt.de szerintem nem biztos hogy jó ha még mindig vérzel.
már csak abból kiindulva hogy én szülés után nem véreztem 2 hétig!!!és azért egy szüléskor komolyabb dolog történik mint abortuszkor.
szerintem menj dokihoz a biztonság kedvéért!
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!