2/16 anonim válasza:
Látok! Gyönyörű hómezőt. Szép is decemberben.
3/16 anonim válasza:
Ez egy negatív teszt. Nem tudom mi nehéz abban, hogy egy csík negatív, két csík pozitív. Valakinek ez is meghaladja a képességeit úgy látszik, pedig a tesztgyártók a hülyék miatt csinálták így.
4/16 anonim válasza:
Esetleg még homalyosabb képet tegyél fel..
Amúgy negatív.
Akármilyen korai is 😜
5/16 anonim válasza:
Remélem nem akarsz tényleg tovább szaporodni😜😑
6/16 anonim válasza:
Én látom mire gondolsz de az simán lehet száradási is. Nem tudom milyen fajta teszt ez, de nem a jobbak közül valónak tűnik. Azért drukkolok. Ha nem az holnap -holnapután kiderül.
7/16 A kérdező kommentje:
Kedves 6! Köszönöm, hogy megnézted.
Rossmannos mártogatós teszt, 8.dpo… egy megérzés miatt csináltam. Azért töltöttem fel, mert láttam rajta valamit, de nehéz fotózni. Majd kiderül :) 2 nap múlva hátha egyértelműbb lesz :)
dec. 12. 21:34
8/16 anonim válasza:
Igen, bár nagyon halvány, elképzelhető, hogy pár nap múlva + lesz. A többiek vakok. Nekem ezen amúgy sose volt semmi, terhesség nélkül.
9/16 anonim válasza:
Látom mire gondolsz, ezt csak az idő fogja megmondani. Facellet csinálnék 2 nap múlva.
10/16 A kérdező kommentje:
Kedves 8 és 9!
Talán reménykeltő és nem szellemcsík :)
Holnap megpróbálom újra ugyanezzel a teszttel
dec. 13. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!