Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik olyan, hogy valaki...

Létezik olyan, hogy valaki ugyanúgy menstruál terhesség alatt, mint előtte?

Figyelt kérdés
dec. 12. 18:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
NEM
dec. 12. 18:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mint a fehérholló
dec. 12. 19:03
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
szerintem olyan létezhet, hogy van valamiféle vérzés de az hogy teljesen ugyan úgy mint a menstruáció, azt kétlem.
dec. 12. 21:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Verzes elofordulhat, de az nem normalis, kivizsgalast igenyel.
dec. 12. 23:05
 5/7 anonim ***** válasza:
38%
Menstruációhoz hasonló vérzés, nagyjából abban az időben lehetséges, de nem gyakori. Az egyik barátnőmnek még háromszor "megjött" terhesen.
dec. 12. 23:53
 6/7 anonim ***** válasza:
66%

Testvéremnél 4. hónapos terhesen derült ki véletlenül, hogy várandós, egy hasi ultrahangon.

Neki havonata volt menstruáció jellegű vérzése, hogy ez most természetes volt-e vagy rendellenes azt nem tudom, nem értek hozzá. De a mensi jellege miatt ő abszolút nem gyanakodott. Amúgy nem volt végül semmi baj, a a gyerek is és ô is rendben volt/van.

dec. 13. 11:59
 7/7 anonim ***** válasza:
62%
A lepontozókat kérdezném, hogy ha valaki leírja, hogy előfordulhat terhesen olyan vérzés, ami felnőtt nőket is megtévesztően hasonlít a menstruációra (értelemszerűen nem az, de ők azt hiszik), akkor az szerintük miért számít haszontalan válasznak? A már említett barátnőmön kívül a kórházban is feküdt mellettem egy olyan, jól szituált, értelmes nő, aki még kétszer azt hitte, hogy "megjött". Szerintem nem árt tudni róla, hogy a szervezet ritkán, de meg tudja így téveszteni az embert. (5)
dec. 13. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!