Lehetséges terhesség elején menstrualni?
Figyelt kérdés
A párommal egy ideje babát akarunk, múlt hónapban a menstruációm 4.11-8.11-ig tartott 5 napig ahogyan szokott (30,31 naponta jön meg). Együtt voltunk többször is, viszont az ovulaciorol le kestunk, mivel a naptaramat néztem, a naptár szerinti ovulacio előtt napokkal, aznap és utána is napokkal készítettem ovulacios tesztet ami negatív lett minden nap. Valószínűleg előtte volt jó pár nappal amikor meg nem teszteltem. A menzeszem ebben a hónapban 4 nappal hamarabb kaptam meg ami nekem szokatlan, hiszen nekem csak késni szokott. Fura is volt, mivel csak 2-3 napig tartott normálisan utána 1-2 napig gyenge pecseteles, és előtte is. 1 hete múlott el, de viszont azóta is faj a hasam alatt ha nehezebbet emelek. Lehetséges, hogy teherbe estem és közben volt menstruációm, vagy nincs rá esély? Tesztet meg nem csináltam, mert gondoltam ez csak sima menstruacio volt, de 1-2 napja fura, hogy a hasam alatt is faj.dec. 12. 18:11
1/4 anonim válasza:
Menstruálni nem lehetséges terhesség elején.
Vérezni lehetséges terhesség elején.
2/4 anonim válasza:
Nem valószínű, de lőj el egy tesztet ha nagyon úgy érzed.
3/4 A kérdező kommentje:
Azért is gondoltam úgy,hogy lehetséges a menstruacio terhesség elején, mivel sok ismerostol hallottam már meg régebben, hogy ok is menstrualtak terhesség elején, mikor nem nem tudtak, hogy azok.
dec. 12. 21:52
4/4 anonim válasza:
Ezek szerint te és a sok ismerősöd nem tudjátok, hogy mi az a menstruáció.
Lehet értelmesebb emberekkel kéne barátkoznod, hátha ragad rád is valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!