Ha félidő után van a peteérésem, akkor a ciklusom is kitolódik?
26 naposak a ciklusaim, és mindig pontosan megjött eddig. Viszont ebben a hónapban kipróbáltam az ovutesztet. A 10. napon pozitív volt, aztán kezdett halványodni, de a hőm nem ment fel. Aztán a 17. napon nagyon fájt a hasam, csináltam ovutesztet, és nagyon erős pozitív lett. Ezután kezdett emelkedni a hőm. Sajnos azon a napon nem voltam együtt a párommal, csak másnap. A menzeszem 2 napja késik, a hőm azóta még emelkedett 3 tizedet...???!!!
A tesztem negatív MÉG!!!! Szerintetek?
Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat!!!
Még soha nem volt ilyen, hogy ennyire későn volt a peteérésem. Na meg persze olyan sem, hogy 1 ciklus alatt 2szer éreztem középidős fájdalmat. Pár napja voltam dokinál, nem talált semmi rendelleneset. Nincs cisztám, meg semmi...!!!
Bízom benne, hogy baba lesz!Olyan jó lenne!!!!!:)
Köszönöm a választ.
Majd mindenképpen megírom, hogy mi lett a vége!!!:)
Jó lenne, ha baba lenne, de sajnos lehet, hogy tényleg a szervezetem szórakozik velem, és most először kitolódott a peteérésem.
Eddig mindig percre pontosan jött meg, soha nem csúszott egy napot sem!!!!!
Majd kedd szerda környékén már biztos kiderül.
Addig is várom a további válaszokat, tapasztalatokat, ezzel kapcsolatban:)
Első vagyok. Arra nem válaszoltunk, hogy nem tragédia, ha nem voltál peteérés napján együtt a pároddal. Az én kislányom is így lett, apucija dolgozott peteéréskor. Azt hittem felrobbanok :-D , aztán nem késtünk le semmit. :)
Nagyon drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!