Napokig fájdogált az alhasam előtte, mint amikor máskor meg is jön, de semmi.
Amúgy terhes voltam, de haragudtam magamra a túl korai teszt miatt és többet nem is csináltam, csak mikor késett, akkor pozitív volt már.
A hasam nem feltétlen a terhesség miatt fájt, azóta eltelt pár év és jártam így máskor is, amikor viszont nem voltam terhes.
dec. 11. 17:54
2/10 anonim válasza:
8.dpo-n teljesen felesleges, ha tényleg tudja az ember az ovu idejét 8.dpo-n lehetetlen, hogy pozitív legyen a teszt. Még vérből se tudnák kimutatni.
dec. 11. 18:27
3/10 anonim válasza:
8.dpon pozi lett a tesztem egyértelműen és nem bolt hamarabb ovum mert követtük az orvossal
dec. 11. 19:38
4/10 anonim válasza:
8 dpo negatív, 11 dpo pozitív :)
dec. 11. 21:24
5/10 anonim válasza:
8.dpo-n nagyon kevés embernek lesz pozitív a teszt. Annyira kevésnek, hogy felesleges próbálkozni. Én 9.dpo-n próbálgattam, de mind a 3-szor csak a 10.dpo-n lett pozi és fotón akkor sem volt látható csak másnap. 2 nap nem a világ vége, ha már korán szeretnél tesztelni a 11.dpo is bőven jó és az is elég korai.
dec. 12. 05:43
6/10 A kérdező kommentje:
Tehat ezek szerint többen is teszteltek 8 vagy 9 Dpon negativ lett es csak kesobb pozitiv?
Annyi helyen olvastam már hogy sokaknak mar ekkor pozitivat mutatott, hogy el is konyveltem magamban ma reggel mikor sajnos nem bírtam ki és teszteltem (9dpo), hogy biztos nincs semmi. De azert talan igy van egy hangyányi remenyem még:-)
dec. 12. 08:12
7/10 anonim válasza:
Figyelj én direkt teszteltem november 10-én a nevnapomkor hátha :D nemvart mensi napja november 15, november 12-én lett pozi a tesztem. Szóval akinek 8-9dpon mutatja sztem ott elobb volt ovulacio vagy nem tud számolni. Elméletileg akkor még a szervezet sem termel HCG-t úgyhogy “lehetetlen” pozitívat tesztelni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!