Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tesztelt már valaki 8.dpon?

Tesztelt már valaki 8.dpon?

Figyelt kérdés
Volt barmilyen apro tunet amit annak tudott be hogy talán babás még mielőtt megcsinálta volna a tesztet?

ma 17:44
 1/3 anonim ***** válasza:
70%

Én, 9. dpon. Negatív lett, természetesen.

Napokig fájdogált az alhasam előtte, mint amikor máskor meg is jön, de semmi.

Amúgy terhes voltam, de haragudtam magamra a túl korai teszt miatt és többet nem is csináltam, csak mikor késett, akkor pozitív volt már.

A hasam nem feltétlen a terhesség miatt fájt, azóta eltelt pár év és jártam így máskor is, amikor viszont nem voltam terhes.

ma 17:54
 2/3 anonim ***** válasza:
8.dpo-n teljesen felesleges, ha tényleg tudja az ember az ovu idejét 8.dpo-n lehetetlen, hogy pozitív legyen a teszt. Még vérből se tudnák kimutatni.
ma 18:27
 3/3 anonim ***** válasza:
50%
8.dpon pozi lett a tesztem egyértelműen és nem bolt hamarabb ovum mert követtük az orvossal
ma 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!