48 kg és 167cm-rel merjek babát vállalni?
Sziasztok. Védőnőm és a családom is azt javasolja hízzak, mert rettentő mód lefogytam.
Jelenleg egy éves a babám és már ilyenkor én szerettem volna a második babával próbálkozni.
Aggaszt, hogy egyszerűen ennyire csont kollekció lettem.
Még esténként meg néha altatásnál szoptatok.
Az első babám korababa volt terhességi hormon okozta epepangás miatt.
Hogy a csudába lehet hízni? Valaki árulja el a titkot. Rengeteget ettem ez alatt az egy év alatt, hiszen otthon vagyok.
Időben eszek reggel, délben, este. Vannak köztes étkezéseim is. Egészségesen törekszem enni...
Sokat ültem, mivel a földön hasalt a babám, azonban mindennap sétáltam, mindennap már hónapok óta tornázgatok otthon.
Egyszerűen olyan rossz érzés, hogy csontkollekciónak érzem magamat. Mindenki szülés után fogyni akar és rossz, mert erròl senkivel sem tudok beszélni, hogy vajon hogy tudnék hízni....
A cukrodat nézték mostanában?
Tudom, hogy extrém ritka, de nálunk az élelmezésvezető 51 évesen lett 1-es típusú diabéteszes,ő is sokat fogyott,előszőr azt hitték hasnyálmirigyrák.
Illetve simán lehet,hogy genetika.Volt egy kolléganőm,ikrekkel volt várandós,38 hetesen volt 50kg.Egészséges volt egészséges gyerekei születtek, senki sem cse..sztette a hízással.
Mind a 3terhességem 48kg-val kezdtem és 65-63 kg val szültem jelenleg még 2hónapom van vissza most vagyok 63kg. Szülések után vissza lementek a kg-k. Engem is zavar nagyon hogy vékony vagyok alapból de ez ellen nem tudok semmit tenni.
Szerintem nyugodtan válald a 2.babát semmit nem befolyásol az hogy vékony alkat vagy ha egyébként egészséges.
Kalóriadúsan kell táplálkozni.
Vannak ilyen kalkulátorok amik kiszámolják, hogy mennyit kell bevinni, hogy emelkedjen a testsúlyod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!