Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek merjek vállalni...

Szerintetek merjek vállalni még egy babát?

Figyelt kérdés

3 gyerkőcünk már van,de most elgondolkoztunk meg egy babyn!!

Viszont én 41 párom 42

Vagyis mire szülnék én is 42 lennél!!

Nem is tudnám elképzelni még egy babucit !

A legnagyobb gyerkőcünk is 9 éves!!

Meg hát 100 kg vagyok!!

Amúgy egészséges!!

Nem iszunk nem cigizünk!

Nem tudom a szívem azt mondja igen az eszem hogy ne!!

Nem tudom eldönteni!

Omtóberben megyek nőgyogyóhoz ,ha ott azt mondja lehet és

Minden ok ott lent akkor bevállaljuk!

Csak attól félek mivel 4.terhesség lenne ki birja e a méhem!?

Mit gondoltok?

2023. szept. 16. 21:55
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
86%
Én személy szerint biztos nem vallalnek, nálunk 2 a max , de a ti dolgotok. Ha minden adott és egészségesek vagytok, akkor hajrá. Van ,aki az elsőt szüli ilyenkor.
2023. szept. 16. 22:01
 2/25 anonim ***** válasza:
77%

Nem! Van 3 egészséges gyereketek.Elégedjetek meg!

A méhed biztos kibírná ( ha nincs méhsullyedesed mondjuk) de 42 évesen, 100 kilósan? És ha beteg lesz?

2023. szept. 16. 22:09
 3/25 anonim ***** válasza:
79%
A genetikai betegségek valószínűsége ilyenkor már igen magas. Bevállalnál egy autista vagy down-kóros gyereket?
2023. szept. 16. 22:15
 4/25 anonim ***** válasza:
68%
A fogalmazásodból ítélve egyet sem kellett volna.
2023. szept. 16. 22:21
 5/25 anonim ***** válasza:
72%

Én veled egyidős vagyok és most próbálkozom. Nekem első baba lenne. Prenát vagy niftyt biztos csináltatok, anélkül nem merném bevállalni.

A helyedben nem vállalnám, nem a méhed miatt, az biztos kibírná, van, aki tízet szül. De 100kiló minden magassághoz rengeteg, önmagában csomó betegségre hajlamosít, nem tetézném még egy terhességgel. Nem véletlen, hogy a legtöbb meddőségiben kizáró ok, azzal kezdik, hogy előbb fogyj le, aztán gyere vissza.

A másik, hogy azt is vedd számításba, hogy nem sokkal, de azért a korral nő az ikerterhesség esélye. Kettőt is bevállalnál még?

2023. szept. 16. 22:24
 6/25 anonim ***** válasza:
80%

Nem. Már a 3 is sok. Arra is fel vagytok készülve, hogy fel is kell őket nevelni?? Tanittatni? És mi van, ha egyikotokkel történik valami? A másik fel tud nevelni egyedül 4 gyereket?

Persze ha menő cegtulajdonos dinasztia vagytok 30 évre bebetonozva csőd ellen akkor még talán..

De akkor is ott van, hogy 40 felett vagy és 100 kg. Az csak egy (jó) dolog hogy most egészséges vagy.

De!! Egyenként legalább 20-25 év ,mire elindítod őket.

2023. szept. 16. 22:25
 7/25 anonim ***** válasza:
79%

"Minden ok ott lent akkor bevállaljuk."

Az ok. Csak fent nincs rendben a toronynal.

2023. szept. 16. 22:25
 8/25 anonim ***** válasza:
93%

Baby, babuci...

Troll szagú a kérdésed.

41 évesen már lehetne annyi eszed, hogy egy ilyen nagy horderejű döntést meg tudj hozni.

100 kiló felett vagy, végigdiétáznád a terhességet? Ha kórházba kerülsz, a másik 3-at normálisan el tudja látni az apjuk? Újra akarsz nonstop szoptatni, pelenkázni, órákig tartó sírást vigasztalni, éjszakázni, miközben van 3 iskolás gyereked, akikről ugyanúgy gondoskodnod kellene? Egyszerre szeretnél egy dacos kicsit egy (3) hormongőzös kistini mellé?

Egyébként van rá pénzetek? A gyerekeknek saját szobájuk? Akkora autó, amiben 4 gyerek biztonságosan elfér?

2023. szept. 16. 22:29
 9/25 anonim ***** válasza:
84%

Most erre mit lehet mondani? Senki sem tudja, mi lesz, ha bevállaljátok.

A te helyedben én biztosan nem tenném ezt 40 fölött úgy, hogy már van 3 és a legnagyobb is lassan kamaszkorba lép. Tudod mit csinálnék? Segíteném a már meglévőket, gyűjtenék nekik, hogy ne csupasz popóval lépjenek majd ki a nagybetűsbe, legfőképpen pedig élvezném a - már kisgyermek nélküli kötetlenebb - életet.

2023. szept. 16. 22:29
 10/25 A kérdező kommentje:

Nem igazán ezekre a válaszokra vártam !!

A sok bunkóskodó meg elmehet ahova gondolom!

A normális válaszokat pedig nagyon köszönöm

2023. szept. 16. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!