Szerintetek merjek vállalni még egy babát?
Figyelt kérdés
3 gyerkőcünk már van,de most elgondolkoztunk meg egy babyn!!
Viszont én 41 párom 42
Vagyis mire szülnék én is 42 lennél!!
Nem is tudnám elképzelni még egy babucit !
A legnagyobb gyerkőcünk is 9 éves!!
Meg hát 100 kg vagyok!!
Amúgy egészséges!!
Nem iszunk nem cigizünk!
Nem tudom a szívem azt mondja igen az eszem hogy ne!!
Nem tudom eldönteni!
Omtóberben megyek nőgyogyóhoz ,ha ott azt mondja lehet és
Minden ok ott lent akkor bevállaljuk!
Csak attól félek mivel 4.terhesség lenne ki birja e a méhem!?
Mit gondoltok?
2023. szept. 16. 21:55
21/25 anonim válasza:
20as. Van akinek az ellés az egyetlen célja,mert dolgozni nem szeret. Van ilyen a környezetemben nem egy.
22/25 anonim válasza:
Álljatok le. A ti koroktokban miért nem elég három gyerek ? Nem akarsz dolgozni vagy mi ? Eskü nem értem.
23/25 anonim válasza:
5# ezt hol olvastad h nő az ikertehessèg esélye. Már bocs de ez egy baromság. Azért lesz "idősebb" korban sokszor iker , mert hormont adnak h legyen peteérés, vagy több embriót ültetnek be
24/25 anonim válasza:
#23! Mindenhol. Te is ugyanúgy utána nézhetsz. De tessék, az első találatot csatoltam neked:
Lombikkezelésnél egyértelmű, hogy nő, de anélkül IS!
25/25 anonim válasza:
Szerintem ez a kérdés nem komoly. Úgy néz ki, mint valami korábbi, ostoba kérdések paródiája. És az a rengeteg felkiáltójel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!