Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Duphaston 10 mg progeszteron...

Duphaston 10 mg progeszteron folyamatos szedése 2 vetétés után?

Figyelt kérdés
5 hónapos belül a 2.spontán vetélésem történt. :( Az orvos utasítására most napi 1x Duphaston progeszteront szedek. Sokaknál olvastam, hogy csak a ciklus második felében kezdik el szedni. Ezzel, hogy én most folyamatosan szedem, nem teszek rosszat? Volt már valaki így, hogy vetélés miatt szedte hosszabb ideig? Nagyon szeretnénk babát. :(

tegnap 08:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha folyamatosan szeded, akkor ovulálni se fogsz…

Keress már egy értelmes orvost, mert ez agyhalott.

tegnap 09:48
 2/8 anonim ***** válasza:
#2! Ez ugye, nem komoly?Nem lehet, hogy valamit félreértettél? Ahogy #1 írja, így nem lesz ovud. Ennyi erővel fogamzásgátlót is adhatott volna 🙄
tegnap 09:54
 3/8 A kérdező kommentje:
Értem. A beteg tájékoztatóban olvastam, hogy a ciklus 14.napjától a 25.ig kell szedni, emiatt bizonytalanodtam el. A doktor azt mondta, hogy folyamatosan szedjem, ebben biztos vagyok. Most tartok a ciklus 13.napjánál, 5 napja szedem. Most mitévő legyek?
tegnap 10:07
 4/8 anonim ***** válasza:

Jó kérdést. Szerintem kérdezz egy normális orvost. Én abbahagynám és figyelném, hogy mikor lesz ovum, ha még lesz egyáltalán.(Teszt, hőmérő.) De ezek se tudják tutira. Szerintem kezdetnek abbahagynám és megnézetném egy normális orvossal, hogy áll a ciklusom, mert most totál összezavartad, az tuti.

tegnap 10:12
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben ezt a ciklust már végigszedném úgy, hogy kb 28 napra legyen megvonásos vérzés. Ugyanis mikor abbahagyod, utána pár nap múlva megvonásos vérzés lesz. Addig meg keresnék egy épeszű orvost. Hova valósi vagy?
tegnap 10:31
 6/8 A kérdező kommentje:

Budapesten élek.

Mindenesetre csinálok most egy ovu tesztet, de mélységesen szomorú vagyok.

tegnap 10:33
 7/8 anonim ***** válasza:

Hiába csinálsz ovu tesztet, duphaston mellett nem lesz ovulációd.

Ahogy az 5-ös írja én is 28 napig szedném és utána hagynám abba. Ha abbahagyod vérezni fogsz, nagyon be fog kavarni, ha 5 nap után hagyod félbe.

tegnap 11:01
 8/8 anonim ***** válasza:
30%

Egyébként sincs értelme ilyen esetben a progeszteronpótlásnak a ciklus második felében sem.

Normális nőgyógyász-endokrinológust keress, aki a vetélések okát tisztázza.

tegnap 11:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!