Mensi előtt 5 nappal látható a második vonal extra halványan?
Menstruáció előtt vagyok 5 nappal. Nem szoktam előbb tesztelni, de most a melleim bitang jók, nagyobbak, kicsit érzékenyek és, mintha belülről kaparásznák, tegnapelőtt meg egész nap viszketett, de azt betudtam a hidegnek. Viszont szerda óta szenvedek, előjött a migrénem, ami kisfiammal várandósan volt ennyire fájdalmas, hánytam is megint. Oké, azt betudtam a migrénnek, de azóta folyamatos hányingerem van, hánytam is 1x-2x, nem segített se a Daedalon se a Cerucal. Csináltam ma egy tesztet. Esküszöm nektek, van rajta valami. Azonnal kijött, képen nem látszik, de szabad szemmel igen. Nem kell hozzá zseblámpa, mint a mémen :')
Kimutathatja ennyivel előtte? Tudom van a Predi, azt használtam kisfiamnál, de megújult és sok a panasz rá, így vettem egy fele annyiba kerülő tesztet (nem x-epil). Férjemnek nem mondtam, szeretnénk kistesót, ha összejön a Mikulás hozna neki egy szép tesztet, amúgy is 6-án kéne megjönnie. Képet nem tudok csatolni, mert nem adja vissza, de esküszöm hangyaf*sznyi van rajta és azonnal kijött, nem 5-10 perc múlva, mikor a teszt értelmezhetetlen.
Köszönöm, ha segítetek, igazából csak ki akartam írni, hogy kezdek reménykedni és ha csak be akarsz támadni, hogy menjek orvoshoz, fogok és hcg-re is, de nem akarok arra költeni, amíg nem késik, és nem adják könnyen a hcg vérvételre a beutalót, nekem meg nincs kedvem több ezrest kiadni, ha mégsem, azt inkább elfőzöm, vagy a gyerekemre költöm :)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!