Mensi előtt 5 nappal látható a második vonal extra halványan?
Menstruáció előtt vagyok 5 nappal. Nem szoktam előbb tesztelni, de most a melleim bitang jók, nagyobbak, kicsit érzékenyek és, mintha belülről kaparásznák, tegnapelőtt meg egész nap viszketett, de azt betudtam a hidegnek. Viszont szerda óta szenvedek, előjött a migrénem, ami kisfiammal várandósan volt ennyire fájdalmas, hánytam is megint. Oké, azt betudtam a migrénnek, de azóta folyamatos hányingerem van, hánytam is 1x-2x, nem segített se a Daedalon se a Cerucal. Csináltam ma egy tesztet. Esküszöm nektek, van rajta valami. Azonnal kijött, képen nem látszik, de szabad szemmel igen. Nem kell hozzá zseblámpa, mint a mémen :')
Kimutathatja ennyivel előtte? Tudom van a Predi, azt használtam kisfiamnál, de megújult és sok a panasz rá, így vettem egy fele annyiba kerülő tesztet (nem x-epil). Férjemnek nem mondtam, szeretnénk kistesót, ha összejön a Mikulás hozna neki egy szép tesztet, amúgy is 6-án kéne megjönnie. Képet nem tudok csatolni, mert nem adja vissza, de esküszöm hangyaf*sznyi van rajta és azonnal kijött, nem 5-10 perc múlva, mikor a teszt értelmezhetetlen.
Köszönöm, ha segítetek, igazából csak ki akartam írni, hogy kezdek reménykedni és ha csak be akarsz támadni, hogy menjek orvoshoz, fogok és hcg-re is, de nem akarok arra költeni, amíg nem késik, és nem adják könnyen a hcg vérvételre a beutalót, nekem meg nincs kedvem több ezrest kiadni, ha mégsem, azt inkább elfőzöm, vagy a gyerekemre költöm :)

Vannak tesztek, amiken majdnem mindig van olyan, amiről beszélsz. Így nem lehet tudni, hogy nálad mi a helyzet.
Ami a napokat illeti, nem is az a mérvadó, hogy hány nap van mensziig, hanem hogy hány nap telt el az ovuláció óta. Egy 16 napos luteálisnál a 11.dpo-n vagy, amikor még 5 nap van mensziig. Akkor már vastagon pozitív egy tizes teszt. De pl az én 11 napos luteálisomnál a 6. dpo-n lennénk 5 nappal a nemvárt előtt, ott azért enyhén szólva lehetetlen pozit tesztelni. Szóval ha csak nem vagy a 10. dpo-n legalább, akkor valószínűleg a teszttel van a baj. (Ami nem jelenti azt, hogy nem vagy terhes, csak hogy még nem lehet pozitív a teszt.) Oké, nagy jóindulattal a 9.-en. Nekem akkor már mutatta a predictor, nagyon halványan.

Az első nagyon jól leírta. Kérdés mikor volt ovud. Ha nem követted lh teszttel, akkor nyilván nem tudhatod. Két nap múlva ugyan olyan tesztet használj, mint elsőnek. Ha az valós pozi volt, akkor két nap múlva egyértelműen fog látszani. Az első tesztem nekem sem volt fotózható, de több száz teszt után, számomra egyértelmű volt :)
Drukkolok.
Ti nagyon jók vagytok!! :)
Sajnos nem tudom mikor volt az ovu, mert most nem követtem. Mikroszkópos tesztet használok ismerős ajánlásával, de pl előző hónapban 2x is olyan volt, mintha, aztán egy 5 nap késéssel, mire kezdtem örülni, hogy mehetek tesztet venni a bolt közepén éreztem, hogy megjött. Most meg nem is vettem elő, hogy mizu.
De akkor sanszos, hogy a Mikulás nekem hoz mikulást, nem férjemnek. Mindegy, ma megyek boltba, azért veszek még egyet, holnap reggel megcsinálom, ha erősebb happy vagyok, ha nem, elkezdem a melleim gyászolni, mert marha jók most, és a hónapot, azt felemelt fejjel vágok bele az újabb hónapba :)
Ma reggelre mondjuk a derekam is elkezdett fájni, de nem az elaludtam fájás, de mondjuk néha mensi előtt is fáj, nem mindig. Mindegy, beszélek nőgyógyászom asszisztensével is, hogy beférek-e a héten, vagy lőnének nekem egy hcg-t, de azt a doki nem szokta osztogatni, csak, ha van poz. teszt :/

Expect classic, vagy mi volt a neve, de most néztem ez 25-ös volt. Ma Rossmann-ba megyek, veszek azt a Facelle vagy mit, azt láttam, hogy az 10-es.
Azért mennék, mert volt 2 spontán vetélésem 8 hónapon belül. Majdnem 1 éve próbálkozunk, de progeszteront nem írnak fel amíg nincs szívhang. Már voltam vizsgálatokon, minden rendben van, az inzulinom borult fel nyáron, ir-es vagyok, pco-m nincs. Cukor rendben, csak az inzulin termelődik túl, de most voltam kontroll vérvételen, gyönyörűen helyreállt diétával. Férjem, ha nem jön össze januárban küldik vizsgálatra. Fiúnk 5 hónap volt, mire jött, most tartunk 10 hónapnál. Nem görcsölünk rá, fiamnál görcsös voltam, aztán elengedtem, rá 3 hétre pozitív lett a teszt. Oké, nem is vagyunk annyit együtt, már én is dolgozom, próbáltuk a tervezős módszert, hogy ekkor és ekkor, de külső tényezők miatt sokszor nem jött össze. Fiamnál 2-3 naponta együtt tudtunk lenni, most van, hogy 1 hét is kimarad, de volt, hogy 3 hét is. Erre tudok még gondolni, hogy ez is lehet. Akkor ajánlotta ismerős a mikroszkópos ovu figyelőt, csak sajnos ha be is lőttük és huuu, akkor együtt, jött a telefon, hogy parancs értettem van, nem tudom mikor érek haza. De most át lett helyezve, talán nyugodtabb is lesz és talán visszaáll minden a "régi" kerékvágásba :) nem adjuk fel és nem kesergünk, 1-2 nap gyászoljuk, azt újra belevágunk :)
Csak olyan szép lett volna, ha Mikulásra adhattam volna neki egy kis örömet :)
Megcsináltam azt a Facelle tesztet.
Ha a fene fenét eszik se látok rajta semmit. Valószínű ez pms tünet lesz.. először azt hittem lesz valami, mert ahogy ment fel olyan volt, mintha, de full fehér :/
2 nap késéssel megjött. Nem volt durva, se fájdalmas.
Elkezdtem újra inni az Inofolic-ot, aztán reménykedem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!