Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az is lehet hogy terhes vagyok?

Az is lehet hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Szóval a menzeszem màr a 7. Napja késik amivel szerintem nem is lenne semmi baj mert legutóbb 10-13 napot késett. Viszont tegnap a párom megujjazott (elég sokat mozgatta bennem az ujját) és utánna miután ez megtörtént elmentem pisilni es véres volt a bugyim (nem ilyen rendes erős vér színű hanem ilyen halvány rózsaszín. Ez az egész “vérzés” kb 10/15p-ig tartott és tegnap óta semmi de a hasam se fáj és egyenlőre semmi jelen nincs annak hogy meg akarna jönni. Lehet ez az ujjazástól vérzés azért van/volt mert megfog jönni? Vagy mert alapból nem jönne meg mert terhes vagyok de a barátom mégis valahogy megindította? Szerintetek hamarosan meg fog jönni vagy nem? Vagy terhes vagyok?

nov. 30. 14:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Beléd élvezett védekezés nélkül?
nov. 30. 14:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Az ujjazástól még senki sem termékenyült meg, hacsak nem:

1. Az ujja termeli a spermiumokat

2. A nemi szervedre élvezett, vagy a kezére is került a cuccból vaaaagy ha előtte beléd élvezett.

Amikor tampont használtam, akkor néha enyhén rózsaszín vércsíkos volt (amikor pl. elővigyázatosságból betettem, mert tudtam, hogy bármelyik pillanatban megjöhet).

Az is lehet, hogy az ujjával kicsit felhorzsolta a hüvelyfalat.

nov. 30. 15:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

"Vagy mert alapból nem jönne meg mert terhes vagyok de a barátom mégis valahogy megindította?"

Ha terhes vagy, akkor nem fog megjönni semmilyen ujjazástól, csak ha elvetélsz.

Ugyanígy teherbe sem tudsz esni tőle :)

Ha történt egyéb is (korábban), akkor ideje csinálni egy tesztet, de én arra tippelnék, hogy csak felsértette a hüvelyfaladat az ujjával.

A kérdésed alapján elég fiatal lehetsz, szerintem még nem állt be a menstruációd rendszeresre. Ez viszont azt jelenti, hogy nagyon vigyázzatok a szexszel, mert gyakorlatilag bármikor teherbe tudsz esni...

nov. 30. 17:30
 4/4 anonim válasza:
100%
Mégis mi az istentől estél volna teherbe, jézusom... ilyen témákról kb a 8-10 évesek nem tudnak még és elég szomorú, ha te annyira vagy
dec. 1. 16:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!