Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Utolsó babánk lesz és annyira...

Utolsó babánk lesz és annyira vágytam rá hogy fiú legyen 3 lány után. A doki 13. héten ismét lányt látott az ultrahangon. Egészséges és nagyon várom a picit, csak még magamban kell rendezni ezt. Másnál is volt ilyen? Nektek mi segített?

Figyelt kérdés
ma 15:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Volt, csak nekem 2 fiam van es vagytam nagyon egy kislanyra, de mar nem lesz.

Nyilvan tudtam, hogy benne van a pakliban hogy fiu lesz, ennek tudataban vallaltunk masodik gyermeket, de azert amikor kiderult a neme, csalodott voltam. De ez az erzes elmult fokozatosan magatol, aztan ennyi.

Nem tudom ezen mi segit vagy nem segit, mert ez egy olyan helyzet, amin nem tudsz valtoztatni, szoval idovel talan elmulik a rossz erzes, ha van :)

ma 15:32
 2/4 A kérdező kommentje:

Itt nem azon van a hangsúly melyik gyermek ér többet.

Csak mindig szerettem volna az anya-fia érzést megtapasztalni.

Milyen az a kötődés, mennyiben más..

Imádom a gyermekeimet és a pocakomban lévőt is imádom, ez egy percig sem kérdés. Csak nagyon szerettem volna ezt a másik oldalt is megtapasztalni.

ma 15:41
 3/4 anonim válasza:
100%
Örülj neki, hogy egészséges! Én is fiút szerettem volna, de missed ab lett a vége, bármit megadnék, ha élne akár lányként akár fiúként!
ma 15:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is úgy vagyok,,mint az első, szerettem volna kislányt nagyon, két fiam lett.

Imádom őket, de azért mindig lesz egy visszaterő hiányérzet amiatt, hogy nincs lányom. Szóval véglegesen nem múlt dl.

ma 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!