Rendszertelen a menzeszem? Az utóbbi hónapokban 26-26-25-28-25-27 napra jött meg. Most akkor hány naposak a ciklusaim?Van valaki hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
25-26-27-28? Nektek pontosan szokott megjönni?2009. jan. 8. 13:09
1/5 A kérdező kommentje:
Ez azért is fontos lenne, mert nem tudom mikorra nem várja. Dec.17-én volt utóljára? Mikor teszteljek szerintetek?
2009. jan. 8. 13:12
2/5 anonim válasza:
Szia
Nekem is igy volt, sosem tudtam mikor is akar megjonni. :) en altalaba egy honaposra szamolta...szoval 17.etol 17.eig :) nekem bejott
De vegyel egy atlagot, mondjuk 26. es az alapjan szamolj.
sok szerencset 34 hetes pocakos
3/5 anonim válasza:
Nekem is elég rendszertelen, 29-30-34-32-30-33. Én úgy teszteltem, hogy megnéztem hányadik nap volt a legtöbb mire megjött (34) és rá 3 napra csináltam meg a tesztet. Pozitív is lett. :)
4/5 anonim válasza:
Szerintem a tiéd még nem számít rendszertelennek!
5/5 anonim válasza:
Szia,
Nyugodtan számolj a 28nappal, ha előbb jönne, akkor IJ, sajnos:( ha a késik, akkor ok:) És onnan 3napra tesztelnék.
Ez még nem rendszertelen ciklus:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!