Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barnázás mellett összejöhet a...

Barnázás mellett összejöhet a baba?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kb fél éve is volt egy ciklusom, amikor volt közti vérzésem, voltam dokinál is, vérvételen is, minden rendben volt akkor. Ott még nem próbálkoztunk. Azóta már szeretnénk kisbabát, viszont ebben a hónapban megint előjött ez a barnázás, egy hete a peteérés után 2 napig kis mennyiségben, majd ma újra.

Volt valaki, aki olyan hónapban esett teherbe, amikor barnázott? Vagy így már biztosan sikertelen ez a hónap?

nov. 23. 13:40
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos ez nem olyan egyszerű dolog. Nekem volt pár olyan ciklusom ahol volt közti vérzésem (volt amikor ovuláció idején, volt mikor a nem vart előttpár nappal), de 10 év próbálkozás alatt egy olyan hónapban volt siker. Akkor már úgy voltam vele, hogy nekem már nem lesz gyerekem. Sajnos misseb ab lett a vége.

De ez én vagyok. Mindenki más, amíg nem jön meg van remény.

Hányadik ciklusnapon vagy? Mikorra nem várod?

nov. 23. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!