Van itt olyan aki védekezés mellett esett teherbe? Óvszer, vagy gyógyszer mellett
Figyelt kérdés
Erre mennyi az esély?ma 17:36
1/8 anonim válasza:
Itt? Mindenki, aki nem tudatosan esett teherbe 😂
2/8 anonim válasza:
A Gyakorin ?
Mindenki 😂
Aki nem kivantan terhes.
3/8 A kérdező kommentje:
Azért gyakorin elég sok a kamu.
Az igazi esetek érdekelnének
ma 17:50
4/8 anonim válasza:
Én nem hallottam még olyanról hogy megfelelő védekezés mellett teherbe essen bárki is.
5/8 anonim válasza:
Személyesen ismerek egy párt, ahol megszakítás mellett lett baba, illetve egy másikat, ahol spirál mellett. Utóbbit észre se vették emiatt 14 hétig (az anyuka molettebb, nem volt tünete se). Ezen kívül másról nem tudok.
6/8 anonim válasza:
Baràtnőmnek gyógyszer mellett jött össze a kisfia.
Egy hét antibiotikum kúra közepette, szóval annyira nem volt meglepő a dolog
7/8 anonim válasza:
Barátnőmék nem terveztek újra babát, gumit használtak... terhes lett. Nem ellenőrizték le jól, valószínű kiszakadt. Sajnos előfordul, semmi nem 100%
8/8 A kérdező kommentje:
7/7
Ettől tartok énis, de annak látványosan kell szakadnia nem?
Én úgy tudom.
ma 19:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!